Dag 13 - Mina favoritserier/tvprogram

Min absouta favortiserie är Walking dead och jag mår nästan rent dåligt över att säsong 5 inte kommer ut förns oktober.. Men annars gillar jag väldigt blandat, ser just nu greys anatomy och det är riktigt bra. Homeland var också en sjukt bra serie. Följer inte så många tvprogram, brukar se nyheterna haha. Men Welcome to Sweden är väl rätt kul!
 
 
Har mått i solen nästan hela dagen, bara lyssnat på musik och legat ute på taket. Fjällengänget kom hem ikväll så ska bli kul att höra hur dom haft det och pussa på Elmer imorgon. Nu ska jag göra mig en smoothie och se The five year engagemant så jag tar mig på gymmet imorgon bitti. Later :)
 
 

210414














Dag 12 - Något jag ångrar

Ja det finns väl många saker man ångrar, men kanske en grej som jag önskar jag kunde backa tiden och hantera annorlunda. Vad tänker jag inte gå in på när jag tycker att det är alldeles för personligt. Men samtidigt så tror jag mer på "gör om gör rätt" Jag menar alla ens erfarenheter gör att man växer som person och än om det är negativt eller positivt kan du alltid ta lärdom av det. Jag är vart jag är idag, just på grund av allt jag varit med om och vilka val jag gjort. Och hur ska man kunna uppskatta allt bra om man inte har något dåligt att jämföra med?

Dag 11 - betydelsen till mitt bloggnamn

Ja det kan nog alla räkna ut.


Snart gör jag helg, så skönt! Igår blev det en skön kväll med xbox och nån drink. Och annars har jag umgåtts med farmor i helgen, jobbat och skött 4 tokiga jakthundar haha. Hoppas ni haft en bra helg!




180414

Solen skiner och jag är på strålande humör idag, varför vet jag inte men så är det iallafall. Har varit och lämnat min gris i Berglunda och nu sitter jag och pillar på med designen och en ny header. Så på g är det iallafall! Nu ska jag se lite serier innan jobbet vi hörs puss



Once you have accepted your flaws no one can use them against you.

Dag 10 - Det här måste jag göra varje dag

Borsta tänderna, minst en längre promenad, bädda sängen och lyssna på musik.

Dag 9 - Mitt nuvarande största intresse

Mitt nuvarande största intresse, ja det är väl typ att vara med kompisar och resa. Och inredning tycker jag om. Men annars håller jag ju inte på med någon speciell sport eller något sånt.
 
 

Bjuder på en gammal bild. Annars har jag och lilla apan ovanför haft finbesök av Lina och Alva idag, vi fika och prata och hade de gött. Innan det var jag förbi min chef och pratade minst en halvtimme så idag är jag en happy girl. Pricken över i var väl att mitt internet kommit och T3:s kundservice alldeles precis har hjälpt mig att kirra det så nu mina damer och herrar har jag internet, SÅ-JÄVLA-SKÖNT! Men tro inte att ni ska få lösen hihi.
 
 

Dag 8 - Fritidsintressen genom åren

Jag har ju dansat större delen av min uppväxt, mest bugg men även lindy boogie rock och dubbelbugg. Då var dans och kanske främst tävlingarna det roligaste man visste. Men tror jag växte ifrån det, fast tycker fortfarande att det är riktigt roligt. Och så brukar jag väl åka slalom på vintrarna, sen finns det nog inget mer.

Nu är min kära tavelvägg klar, riktigt nöjd är jag. Har även köpt mig en ny spegel som pappa ska hjälpa mig att hänga upp.







Dag 7 - Mina närmsta vänner

Har några jag umgås med mycket och oftare och känt väldigt länge, folk som jag inte träffar så ofta men när man träffas känns de som typ igår, sen vänner som jag inte haft länge men känns som man känt hela livet och kan prata om allt. Och vissa man helt enkelt bara har jävligt roligt med. Och lika värdefull är ni allihopen ♡
















Dag 6 - något jag stör mig mycket på

Jag stör mig på folk som kör bil men verkligen inte bör göra det. Dom som typ kör 30 på 50 väg eller tror att de kan svänga och fara hur som helst utan att ens kolla sig för. Och av egen erfarenhet vet jag att det ofta är äldre gubbar, som sedan också kan tuta och svära åt en än fast man själv nästan fått köra av vägen för att inte krocka. Blir arg bara av att tänka på det haha!

-







130414 - these days






Dag 5

En helg eller dag jag vill uppleva igen. Finns många roliga kvällar och helger jag skulle vilja uppleva igen. Från resor, hemmafester , när man gick bal eller nått annat kul men nånting jag verkligen skulle kunna ge mycket för att få göra om en gång till är studentveckan och studenten. Oj så roligt vi hade!


100414

Vill vara frisk och pigg, träna och inte bara ligga här. Men imorgon ska jag vara frisk har jag bestämt och då ska jag på utbildning på morgon sedan kommer lillebror och gänget på middag på kvällen. Nu ska jag och min celsius se walking dead, gråter av tanken på att jag endast har 2 (!!) avsnitt kvar. Det är så JÄVLA bra.




Dag 4 - såhär tror jag folk ser mig

Ja den här var ju också väldigt lätt.. Men kan nog tänka mig att jag verkar glad eftersom jag har lätt att skratta. Kan nog även tänka mig att jag ses som hurtig när jag går med ville på mina långpromenader varje dag och träffar ofta samma personer typ. Annars vet jag inte, folk kanske tycker att jag ser ut som en riktig bitch, en drygjävel eller vad som helst det har jag ju faktiskt ingen aning om!

090414

Hellu i stugan, febrig och förkyld tjej här. Ligger och ser helt sjukt och ska snart sova, det är faktiskt riktigt intressant! Blir inge jobb imorrn ska försöka vila upp mig ordentligt vilket jag tror jag behöver. Ligger och kikar runt på nelly också och shopping fingrarna bara kliar men shopping får vänta tills jag och elin ska göra umeå och en ny vår/sommar garderob ska inhandlas (:DDD)

Här är jag och ville tydligen, väldigt fint!




Dag 3 - Drömresemål

Finns så många, resa är ju det bästa jag vet. Just nu längtar jag efter att få ligga på en strand med en drink i handen och bara må. Men, ett speciellt resemål jag alltid drömt om är USA. Skulle vilja resa runt och se till exempel New York, Miami, Hollywood. Och innan jag dör ska jag varit där så är det bara.

Dag 2

En person som har haft stor påverkan på vem jag är idag.

Ja, det var en svår en. Alla som finns eller funnits i mitt liv har ju på något sett påverkat mig, antingen till det bättre eller så till det sämre. Har så många personer som jag är så lycklig över att jag har i mitt liv. Stor fin och kärleksfull familj, både vänner som jag skulle döda för, vänner som man träffar ofta och vänner som man ser ibland men ändå så vet man innerst inne vart man har varandra. Men en person som verkligen har påverkat mig genom hela mitt liv är min syster. Vi har växt upp tillsammans, slagits och sparkats, gråtit och skrattat. Gått igenom väldigt svåra stunder och självklart även en jävla massa roligt. Hon vet hur jag mår än fast jag inte sagt ett ord. Hon är den här som alltid vill mitt bästa och pushar mig och hjälper mig att inte ge upp. Den svåraste jävligaste helvetes perioden i mitt liv var hon den som fick mig att tänka framåt och vara glad igen. Vi är jävligt lika på många sätt vilket gör att ingen på denna jord kan göra mig så arg som henne, men utan henne skulle jag bokstavligen gå sönder ♡

Dag 1 - olika hårfärger

 
Mörkbrunt, orange,  blond och sist men inte minst den färgen som jag trivs allra bäst i. Den jag har nu. Hittade ingen från min lilla rödhåriga period och lika bra var väl de haha!

060414

Bloggappen och jag verkar inte komma överens för jag kan inte lägga ut några bilder. Vilket betyder att utmaningen får vänta några dagar tills vi har rett ut saker och ting haha! Nu ska jag krypa ner i sängen, har cola och nötter och en bra film. Det är jag väl värd efter 4 jobbhelger i rad :) natti

050414 - utmaning

Härmar jennifer och kör på denna utmaning jag med, från och med imorgon. :)

 

Dag 1. Lägg upp bilder på dig själv i olika hårfärger
Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.
Dag 3. Mitt  allra bästa drömresemål.
Dag 4. Såhär tror jag folk ser mig. 
Dag 5. Berätta om en dag eller helg du skulle vilja uppleva igen.
 Dag 6. Något jag stör mig otroligt mycket på. 
Dag 7. Mina närmsta vänner. 
Dag 8. Fritidsintressen genom åren
 Dag 9. Mitt nuvarande största intresse 
Dag 10. Det här måste jag göra varje dag
Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn 
Dag 12. Något jag ångrar. 
Dag 13. Min favorit tv-serie/serier
Dag 14. Gamla bilder på mig. 
Dag 15. En bild på dig och ett djur
Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade. 
Dag 17. Ett mobilspel jag absolut måste spela 
Dag 18. En låt som får mig att uppleva dom bästa minnena
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat. 
Dag 20. Min åsikt om fred på jorden.  
Dag 21. Min favoritplats. 
Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska. 
Dag 23. Något jag inte klarar mig utan i vardagen
Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.
 Dag 25. Ett foto jag skulle vilja hänga upp på väggen, beskriv varför. 
Dag 26. Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.
 Dag 27. Någon jag älskar.
Dag 28. Något som gör mitt liv värt att leva. 
Dag 29. Största rädslan. 
Dag 30. Berätta om ett minne från en resa


030414

Natten gick väldigt bra, verkar inte ha några problem med att jobba natt. Det som känns lite skumt är att gå och lägga sig kl 8 på morgonen. Och speciellt när man som jag är överaktiv så blir det inte allt för många timmar. Annars idag har jag ätit gomat på golden innan jag sedan gjorde stan. Handlade mat och spenderade sedan säkert över en timme på min absoluta favorit affär, sk. Där skulle jag kunna göra av med hur mycket som helst. Fick iaf med mig några nya lyktor, en duk, kuddfodral och så vidare. Finns det något roligare? Ikväll har jag haft finbesök kärleksdagen till ära av elin och elmer. Bjöd på gi - pizza sedan kom mamma förbi en sväng. Vi prata och mysa och sånt, välbehövligt :) Och sist men inte minst gick jag och emelie en långpromenad och nu ligger jag här helt däckad. Ska nu avsluta den här novellen och göra mig en hallonsmoothie sen är det bums i säng haha. Godnatt på er!




030414












010114 - ointressant

10 saker ni kanske nte visste om mig

1. Jag är nog lite av en pedant har jag insett. Säger inte att jag alltid har rent och fint för det har jag inte, men mår som absolut bäst när det är det. Kommer alltid på mig själv gå runt och plocka och fixa, har väldigt svårt att bara slappna av ibland tyvärr.

2. Istället för Malin borde mitt mellannamn vara tidsoptimisten. Ni som känner mig vet precis vad jag pratar om 😌

3. Har glasögon när jag läser och sånt, bokstäver blir väldigt suddiga och mina ögon därmed väldigt trötta och överansträngda. Var till optikern i höstas och kollade upp detta och nu minns jag inte om jag är närsynt eller de andra, håller aldrig koll på dom.

4. För mig är frukost heligt. Utan en ordentlig frukost är min dag förstörd. Om jag nu inte av någon anledning vaknar före lunch. Men då är lunchen väldigt viktig istället haha 😊

5. Har haft sömnproblem så länge jag kan minnas men nu helt plötsligt sover jag bättre än jag någonsin gjort. Har ju köpt en ny säng, men har ju som alltid haft sköna sängar så det går inte riktigt ihop. Men hursom är det såå skönt, att slippa ligga och vrida och vända flera timmar innan man somnar!

6. Riktigt blont hår på killar går bort, finns väl säkert undantag men för mig är det nog brunetter som gäller.

7. Jag fullständigt älskar rostad lök. Det är så jävla gott. Älskar måltider man har det till, då tar det typ upp halva tallriken haha 😌

8. Ingen i hela världen skulle kunna få mig att sluta äta choklad. Inte ens om channing tatum bad på sina bara knän.

9. För att hålla ordning på mitt kaos till liv skriver jag ofta lappar på vad som ska göras och fixas och sedan efterhand stryka det som är gjort. Blir även mycke lugnare själv när jag ibland har mycket att göra och har lätt för att stressa upp i onödan.

10. Väldigt mycket ska stämma in innan jag blir seriös med en kille igen, när jag nu är redo för det.


010114

Efter ett mage/rygg pass och massa matlagning är jag strandad i soffan. Var sjukt nära att jag inte skulle fara på gymmet för motivationen och orken fanns inte men, bara att kriga på! På tal om träning så fick jag hem proteinpulvret jag beställde hem från gymgrossisten förra veckan. Tog hallonsmak som jag redan har men som håller på ta slut, sedan provade jag jordgubbssmak också för variation. Den var förjävligt god kan jag lova, smakar exakt som smält jordgubbsglass. Så den rekommenderar jag verkligen :) Sedan fick jag hem villes lilla regnjacka som ska skydda mot all jävla slask nu när våren kommer och den satt som en smäck. Ska snart ut och se hur den sitter när han går. Ha en bra dag!







RSS 2.0