310512 - Let the good times roll

Jag kan äntligen säga att jag är klar med gymnasiet. Alla betyg sätts imorgon och jag har fått veta de sista idag.
Kan inte med ord beskriva känslan av att någon enstaka gång vara riktigt glad över vad man åstadkommit. Att all tid man lagt ner faktiskt lönat sig tillslut och jag känner mig så jävla förbannat stolt över mig själv. Kanske låter lite självgod men ibland är det precis vad man behöver höra, även om det kommer från en själv. Jag kan nu gå ut gymnasiet och känna mig glad. RIKTIGT JÄVLA GLAD.
Och imorgon är det balen, allting är fixat och jag tror det kommer bli jättebra alltihop. Får se om vädergudarna vill va på våran sida och om inte så får vi göra det bästa av det ändå! Äntligen har man allt det roliga att se fram emot och nu ska jag ta vara på varendajävlalitenminut av sista tiden med mina vänner, klassen, familjen och så vidare. Man går ut gymnasiet och har avslutningsbal en gång i livet och nu ska ingen eller ingenting förstöra det.

290512-naglar

Har varit hos Frida och gjort naglarna, mycket nöjd tjej!


290512

Senaste tiden


270512

Har mycket att säga om helgen, men den här dagen handlar om mammor så jag tänkte hålla mig till det. Vet inte vart jag ska börja, kan väl börja med att säga att jag älskar min över allt annat i hela världen. Hon finns där när jag än behöver henne och jag vill aldrig ta henne för givet. Att ha en människa man kan dela exakt allt med kan vara det bästa en människa kan ha, och uppleva. Och ju äldre man blir ju mer upptäcker man hur mycket människor runt omkring en gör genom att bara finnas till. Tack för att du är som du är älskade mamma, en dag om året är du minst sagt värd <3


240512

Vädret i mitt hjärta!! Har mått hela dagen i solen och ska göra det ikväll också, det får man faktiskt när man är klar med gymnasiet:)))))


230512

For på skolan tio imorse, hade betygsprat och åt lunch med jennifer. For sedan hem och sov ett tag innan jag for på stan och köpte presenter, mat, hudfärgad bh osv. Efter det for jag och hämtade löshår som världens bästa grisifer lånat ut till mig(som btw var perfekt i färgen:)) Efter middagen bar det iväg på 1års kalas hos snyggingen själv. Tänka sig vad tiden rinner iväg!! Så det blev en massa gofika och efter släppte vi miro på lyckan. Vädret är juhelt jäkla underbart!

Sista bilden är på min äckliga tå en sten cuttade idag, hehe


220512

Dagen:
Promenad från oskar
Shell med jennifer och sandra
Stan med mamma, vi köpte det sista inför balen/studenten
Middag hos erik och helena

Och nu ska vi och släppa akiita och nils sen ba mys framför tvn :)


210512

myser med hallon-te och en äggmacka, orkar inte kliva upp och klä på mig och så vidare. fick sova max 4 timmar inatt och det känns i segkroppen men som tur är det den enda lektionen för den här veckan, & det känns väl lite lugnande! ne så nu ska jag springa alla miljoner trappor upp till mitt rum och byta om och borsta tänderna sen beger jag mig ut i den fina vädret. så ni får ha en jääääättebra dag

200512

Mycket trevlig gårkväll


180512

Lämnade av tina på flygplatsen i umeå idag, var väl mindre kul men som jag skrev tidigare så är jag glad för hennes skull :) Efter det vart det iallafall shopping, hittade skor till studenten och balen så det var ju helt perfekt! Vi körde hem i spöregnet sen nu ikväll har vi ätit popcorn och dip och sett the inbetweeners. Ska ut nu å snurr ett tag sen blir det väl sängen, är heeelt död


Goodbye my friend

Jag är så glad för din skull, du vågar lämna allt och flytta flera tusen mil hemifrån för att testa nått annat och
leva ditt liv. Jag vet att du kommer att ha det hur bra som helst där borta, du kommer att ta dom med storm som jennifer skrev. Men det kommer bli riktigt tråkigt att ha dig borta ett helt jäkla år. Så se till att leva livet nu, så du har en jävla massa att berätta när du kommer hem igen :)

170512


170512

Snart bär det iväg på jobb, ska jobba tre-halvnio. Det är väl inte det roligaste när alla är lediga men det är ju pengar :)
Sen i måndags har jag hållit på med mitt hår, från brunt till slingor, slingor till ännu mer slingor. Men igår la jag i en ljusbrun färg för det känns mer som jag. Bland det värsta som finns är ju ha en hårfärg som man verkligen otrivs i, så ljusbrun vart mycket bättre! Det vart dock lite mörkare än vad jag trodde men men, fortfarande bättre.

160512

Hejdå middag för tina, mycket mysigt


150512

Voila!


140512

Har som mycket dö-tid när man nästan är klar med allt i skolan, har gjort lite mer på sista uppgiften men kommer som ingen vart så jag tänker se klart filmen jag somnade till i torsdags. Sen efter maten blir det att hitta på något med emelie och anna, kanske nån fler!

130512

Omsorterat och vikt kläder, tvättat kläder, dammtorkat, dammsugat, skurat, renbäddat, rengjort alla prydnader å alla miljoner ljus, strykt och hängt upp sommargardiner, städat hallen, trappen, toan och elins gamla rum. Ne nu förtjänar jag söndagsmys!


130512

Har haft en riktigt riktigt skön helg. I fredags så for jag sandra och nils runt lite överallt i lycksele och fotade till sandras skolgrejs som hon håller på med. Temat var djur och natur så nils fick hänga på som modell ;) Kanske visar någon bild senare ifall sandra skickar bilderna! Igår så tog jag det mest lugnt på dagen, sen handlade jag åt mamma för vi skulle grilla och hela familjen var på plats. Shit vilken vårkänsla man får, synd att det skulle blåsa så mycket men gott och trevligt var det iallafall. En stund efter maten kom sandra och vi for på bio och såg the lucky one, den handlade om en marinsoldat som hittar en bild på en flicka mitt under kriget som han sparar och överlever en massa saker som han känner han inte egentligen skulle ha gjort och bestämmer sig för att söka upp flickan. En riktig jag film, hihi. Efter bion lånade vi sandras mammas bil och for och fotade lite mer sen raggade vi mest runt. Det var sjukt mycket bilar för att vara lilla lycksele. Bland annat Anna som raggade med oss en stund innan vi for hem. Idag så har jag cyklat hem från norräng och sitter och försöker att betala en räkning men jag fattar inte ett skit så mamma får hjälpa mig när hon kommer hem. Sen måste jag städa mitt rum, har sagt att jag ska göra det och tänkt att jag ska göra det alldeles för länge nu. Och varför jag skriver så långt är nog för att jag inte orkar gå upp och börja, höhö. Ne men nu måste jag, så är det bara! Kvällen ser då iallafall också lugn ut, kanske någon film eller liknande. Vad jag måste säga är iallafall att det är så sjukt skönt att vara nykter för en helgs skull. Jag kör nog på det till balen för då och studentveckan/studenten blire nog inte så lugnt ;)
jajanumåstejaggåochstädahejdå

110512

Dagen har sett ut som så att jag och älskling tog sovmorgon sen begav vi oss på stan, han på gymmet och jag på polisstation. Sedan innan jag gick hem så passade jag på att springa in på lindex och där hittade jag en väldigt fin bh som jag fick med mig! Idag ska jag se till att städa på mitt äckliga rum och betala min studentklänning sen ska jag väl bara intvänta sandra som kommer från umeå senare för då blire ut på äventyr ;)

100512

Kan med glädje säga att jag har en uppgift kvar, en förbannade jävla uppgift sen är alla mina kurser avslutade. Kunde inte ha varit mer glad eller stolt över mig själv att jag tog tag i saken och gjorde bort det jättesnabbt!
Så nu ska jag slå på en film och bara må. Kanske sova en stund? Det är jag fan värd!
9:an hihi

080512

Shulululu! Sitter och jobber mig igenom uppgift efter uppgift och mitt mål är att försöka avsluta så många kurser så möjligt. Nu är jag less. Synd bara att datorn laggar ihop så nu måste jag skriva om en del jag gjort men what to do. Det är bara att härda, en månad kvar exakt på dagen.
Annars så har jag fått hem min studentklänning och jag blev jättenöjd, den satt jättebra!! Nu är det bara skor till balen och studenten och klänning till bals-kvällen. Annars har jag väl som läget under kontroll :) Har iallafall ätit gotacos på skolan idag och gjorde ungefär hela min dag. Ne nu måste jag göra nytta PUSS

0700512

Helgen:
Födelsedag
Konfirmation
Klassfest
Födelsedagsfirande


070512

Grattis på födelsedagen älskade systra min :)


040512

Grattis på 21årsdagen hjärtat mitt! Kunde jag skulle jag ge dig allt här i världen♥

030512

Är hemma idag också, tänkte vila upp mig ordentligt sen hade vi ju bara idag för imorgon är vi ändå lediga. Men jag hatar att vara sjuk för jag tycker att det är så SJUKT jävla tråkigt, det finns ju ingenting att göra?!? Försökte ladda ner one tree hill men de gick inte och det går fan ingenting på tv. Eller jo hem till gården och stargate men det kan ju va dom dåligaste jävla programmen i världshistorian. Så igår så tröstshoppa jag hem lite grejer för jag tänkte att det skulle muntra upp mig lite, höhö. Det blev bikinin jag visade för ett tag sedan, två längre linnen, en bh med avtagbara band, en roda bandaeu bh och ett par aprikosfärgade fjäderörhängen. Lite gladare blev jag iallafall hihi.

020512

Japp, då hade magsjuka.. Känns åt helvete och jag mår rent utsagt förjävligt men samtidigt bra att det händer nu och inte typ vid balen eller studenten! Är helt slut på så jag ska försöka vila upp mig så mycket som det går och ja hoppas verkligen att jag är frisk på fredag när älskling fyller år!
Dagens positiva är iallafall att jag fått hälsa robins nya lilla tillskott akiita, en riktig liten goding är hon


010512

Dagen har väl varit sisådär. Vaknade sju pigg som en lärka sen vid åtta blev jag bakis och ha vart det enda till nu. Är det än, haha. Det enda positiva ed dagen
är att studentklänningen är beställd och portellon oskar hämtar just nu. Peace


RSS 2.0