300913

Nu är marknadshelgen över för denna gång. Hade en bra och dålig helg, roligt i lördags iaf med brudarna! Förade hos sandra, spela nå spel å lyssna på musik och skrattade mycket som vanligt. Sen hottan där de va sjuukt mycket folk. Idag har jag och emelie varit i umeå och storshoppat inför morgondagen. Får ju min lägenhet då så mycke som ska fixas och köpas. Men det känns bra och roligt. Kan lägga ut nån bild när ja fått någorlunda ordning. Nu ska jag lägga mig så jag orkar med morgondagen, sista natten som sambo buhuuu.








260923 - lycka

Äntligen har mitt andra syskonbarn kommit och ja kan även kalla mig moster! Till en underbart go liten kille. Har gått på moln enda sedan igår jag fick veta det :) En liten knubbis på 4,4kg som har varit sååå efterlängtad. Känslan är helt jävla obeskrivlig :)

mer bilder kommer





240913

Efter en sju helvetes vecka förra veckan känns denna faktiskt inte så farlig. Sen att det är marknad i helgen gör ju inte saken värre. Jobbar visserligen lördag men är ledig söndag så kommer ta mig ut ändå! :) Annars rullar allt på som vanligt, har haft en väldigt bra helg och just nu räknar jag dagarna inför att flytta in och fixa i min nya lgh. Ska bli såå spännande! En Umeå tripp är inplanerad för att gå lös i inredningsbutiker osv, längtar! Hade inte mycket mer att berätta. Har inte blivit moster än heller och håller på att längta ihjäl mig. Men h*n kommer när h*n kommer, verka då va en tjurig en iaf haha! Men oom vi ska mysa, du kommer nog vara less moster ;)








150913

Lugn helg. Har klippt ville, druckit vin med anna och krille, myst me mamma och pappa och jobbat. Nu väntar en fullspäckad vecka med jobb 24/7 och en himla massa saker att fixa. Men det känns bra, det rullar på bra nu! Mest av allt längtar jag efter lill*n som gömmer sig i elins mage. Kan inte längta mer efter att bli moster ♡






120913 - i love people who can make me laugh when i don't even want to smile

























RSS 2.0