-

to weak to be strong
to right to be wrong

ONE DAY AT A TIME

helgen har varit helt okej, men tyvärr så är jag världens största nöthuve och glömde minneskortet hemma i lycksele så inga roliga bilder kommer jag att bju på. och jennifer var ungefär lika klok och glömde sin kamera i oskars lägenhet så inga bilder där heller... men jag emma å jennifer började iallafall hos oskar med oskar johan och jocke, sen så tog vi oss på haga till sandra och dom och parta, och förutom en ragg runt stan och max så var vi där största delen av kvällen. hade väldigt roligt vissa stunder, men synd att det alltid ska bli något.
menmen, nu laddar jag för 3 dagar till på rehab/stroke, sen en jäkla massa lediga dagar och en massa softa dagar i skolan


OFF WE GO

Klev upp vid 9 för jag tänkte va duktig och försöka göra bort så mycket så möjligt av de jag har å göra
men dum som jag är hedde jag på tvn och disneydags fick mig att ligga kvar ganska länge, så så mycket har jag inte hunnit med ;) har iallafall duschat och packat de mesta, sen ska jag leta fram madrassen till jennistjärt och fixa håret och äta. sen är jag reaady. hoppas ni har en bra kväll för det tänker jag!




FREEEEDAG

just nu känns allt på topp. har slutat idag och är fri hela helgen, ska bara mååå och imorrn bäre iväg till
umeå för partaj med jennifer och sandra och nå andra kanske. gud va roligt vi ska ha, och gudarna ska veta att i helgen så ska jag parta like there is no tomorrow och inga jävla bekymmer kommer att finnas i mitt huve:)






NÖTARN

nu ska jag nöta allt vad som har med körkort att göra framöver. nöta nöta nöta nöta.
hade tänkt göra en massa faser nu innan jag ska och jobba men jag fick agera valp-vakt istället så faserna får
bli efter jobbet hos kaj. guuud vad jag blir nervös när jag bara tänker på det. FY Å FAN!!




TRÅKJOSEFINE

jobbar, sover, äter, andas
inget nytt och inget spännande alls..


PUPPY LOVE

Blev inte umeå i helgen som planerat, eller jo jag for ju till umeå men i umeå så bestämde vi oss för att fara till lycksele med elin diana och nils. För det var så här att elin skulle till robertsfors och hämta en valp, och då eftersom jag skulle till umeå egentligen så åkte jag med. Men eftersom det skulle hända så mycket här i lycksele i helgen så bestämde vi oss för att fara hem :)nils är iallafall världens goaste lilla kille!




LOVE THIS MESS

en väldigt trött tjej drar nu iväg och jobbar, ha en bra dag!


STAY STRONG

Har jobbat ikväll och tiden har gått ovanligt fort. Nu är jag lagomt nöjd över två dagspass sedan helg!!
 Annars har jag inte gjort mycket idag annars alls, har sett en massa tv planera på ett ytterligare stor-kläd-inköp.
Hittade en hel bunt kläder och underkläder, nästan allt på rea också! Duktig cheeey! Nu ska jag och älskade mami se dear john tillsammans me massa gofika. Helt ok




WE ARE STUCK WHERE WE ARE


LEDIG DAG=SKÖN DAG

Förutom att jag ska göra klart den här förbannade svenska uppgiften och ha en körlektion ska jag bara ha en skön dag idag. Jag ska jäsa i soffan, det är vad jag ska göra!


Ungefär som den här


GRATTIS ÄLSKADE FARFAR

Vet, det blir aldrig att jag skriver på helgerna men i helgen har jag faktiskt jobbat också. Men nästa vecka är jag ledig så, det känns förjävla skönt. Är även ledig imorrn också. I helgen har ja ju som sagt jobbat på och det har väl varit helt okej, och det har inte hänt så mycket annat än de.  Inatt har jag blivit spindelbiten på två ställen. Så jävla sjukt, för i fredags så lekte bosse med nånting på oskars rum och då kolla ja va de va då va de två fet-spindlar som parade sig. Och igår när vi skulle sova så låg jag å va livrädd för ja kom å tänka på de och när ja vaknade imorse hade ja två bitmärken som kliade som satan.. HUVVA!
Ikväll ska vi på graven för att gratta farfar som hade blivit 89 idag. Oj vad jag saknar dig, tänk om du kunde komma förbi i 123:an och bara säga hej. Men jag hoppas att du har det bra älskade du! ♥

EN MÅNAD KVAR

Kom just hem från praktiken, skönt å gå dom ynka 300m hem i det fiina vädret. Hade lätt kunnat gå 5000 till!!
Träffade några småkillar på vägen hem som kom och cykla och såg så glad ut, sen när en av dom var brevid mig
fråga han om jag hade en bh.. haha ska man skratt eller gråt? ;)
Ikväll blire att nöta teori hos kaj me vejfer, med tanke på att allt är bokat och precis en månad tills ja fyller år så känns det som om jag vill lägga på ett kol. Men nu, så ska jag göra lasange till la familia. Om brandkårn närma sig jonsta-hållet så vet ni vad som hänt ;)





OMG

halken, uppkörningen och uppskrivningen är tydligen bokad!!


DET RULLAR PÅ

jobbar sover jobbar sover osv osv, det är typ det som händer i mitt liv just nu. Fast igår så va ja ju faktiskt med anna och jennifer fast jennifer fick migrän, sen kom sandra och vi drog raggen, åt glass bla och de va väl trevligt =) Försöker fokusera på körkortet men allt och inget kommer ju ivägen och nu när mitt fas-papper är slut så går det ju inte att nöta på dom heller. Tur jag har körlektion imorrn iallafall.. Nu ska jag släng mig in i duschen innan vi ska till stenträsk för å gratta lillkusin som har gått och blivit tonåring.



20 ÅRSFIRANDE & ANDRA TREVLIGHETER
























INKÖP









och sist men inte minst, avslutningsklänningen ;)


VALBORG

Hade typ 20 till bilder men på söndagmorgon var dom borta, så here you go!









SENASTE

händelserna i mitt liv är väl att mitt ♥ fyllde 20 igår, jag jobbar på med körkortet och pollen is back in town. Imorgon blir det tbg för nationellt engelska b prov och sen äre ju fredag. underbara fredag! Bilder på veckans shopping och valborg kommer i nästa inlägg!


VALBORG

Få inte in nå fler bilder eftersom datorn inte är i ordning, men ja hade då skitkul i helgen så tack alla mina
fina vänner! fler bilder kommer sen :)




RSS 2.0