300612

Ja då var man sambo :) vi har inte fått i ordning allt så nån bild blir det ej, för nu bär det iväg till storuman!!! Hihi


290612

Vid 9 imorse när jag klev upp var det strålande sol och inte ett endaste moln på himlen, så jag hann ligga och sola i ungefär två timmar innan jag cyklade hem på jonstavägen och fortsatt med packningen. Det går bra nu, har nästan allt klart och vi får nyckeln klockan sex ikväll!! hihi


260612

Packar just nu ner hela mitt liv i väskor. Har redan rensat bort två fulla säckar i form av skor/väskor/kläder och jag har bara hunnit EN av mina garderober....... Jag har det jag gör nu under min 6dagars ledighet..


250612

Alla bilder jag har från midsommarhelgen. Bilderna är tagna i kåge och i byske :)


240612 - :)

Helluu, fick just veta att min sommar är räddad! Ville endast va ledig två helger i sommar, motorveckanshelgen och storumandagarna och gissa vem som har kirrat?!? Passar även bra eftersom vi kanske får lägenhetsnyckeln på fredag. Japp jag blir sambo. Mycket som händer nu för tiden, känns som tiden inte räcker till ibland! Kan även passa på att säga att jag haft en underbar midsommarhelg och bilder kommer senare. Nu blir det filmmys med min framtida sambo, hööres ;)


220612

Mot skellefteå nu(förlåt jennifer) och ska fira midsommar hos Oskars syster. Glad midsommar allihopa :)


200512

Dagen började halv 6.. Jobb, delegering(får från och med imorgon ge medicin på jobbet), APT, fotografering, frasses med mina kära syskon och sist men inte minst så hängde jag med emelie och jennifer i jennifers lägga. Nu skriker sängen mitt namn, ska bli gode skönt med sovmorgon imorgon!!


190612 - Nu är det slut på det roliga

Första arbetsdagen idag, jobbar delat så ska tillbaka där vid halv 4 och jobba till 8. Känns riktigt bra faktiskt! Trivs himla bra där! Innan jag börjar om ska jag roa mig med att sätta in hundratals bilder i mitt nya fotoalbum sen dö i soffan. hehe

180612 - nytt


150612

Har hunnit framkalla 100-tals bilder, ätit romantisk middag för två och chillat i sandras lägga, inskolat mig och fått nyckeln till jobbet, fått hem bilderna+en förstoring på en balbild, köpt en orange blus och ett svart fotoalbum, hjälpt Sandra att shoppa till läggan, ätit ks på knuten me anna och sandra, raggat och chillat på hedlundagården, sett brokebackmountain och ätit marabou sen sist. Två timmars sömn inatt kommer nog att leda till ett antal fler natten som kommer, hoppas jag. Ska baara njuta och vila upp mig tiden jag har kvar som arbetslös för på tisdag blir jag en hard working girl for real:)


130612

Arbetslösheten börjar som bra tyck jag! Först så kom Erik, Helena och lilltjejen förbi och hälsade på och vi fikade och jag fick en studentpresent och sånt. Sötare liten varelse har jag nog aldrig sett tror jag! Sen for jag och oskar och handla för vi skulle ut i vildmarken med Jonathan och Elin och grilla hamburgare till middag. Mycket mycket gott och fint väder var det. Sist men inte minst kom mina underbara vänner hit och uppvaktade mig och fikade. Eller inte alla mina vänner, dom som kunde :) Så vi ha tjattra på och fika hela kvällen. Fick 4 par örhängen, tofflor, två ramar, nagellack. Taack så mycket:*


120612

Hela 19 år idag, känns som vilken dag som helst egentligen men det är alltid kul med uppvaktning! Har haft en toppendag och kväll och är supernöjd över allt jag fått. Här är lite av vad jag fått på både studenten och idag,


070612

Har just varit och fixat vårat fina flak, det blåste som satan men tillslut fick vi allt på plats och det känns skönt att ha det gjort. Just nu försöker jag få i mig lite mat men det går väl sisådär, dagen efter jag druckit äter jag max ett mål på hela dagen. Lunch brukar jag aldrig få i mig så jag har försökt äta middag men då har man ju haft så bråttom ut så då har man bara slängt i sig någonting snabbt. Så i veckan har det inte blivit mycket mat för min del iallafall. Kan berätta om tisdag och onsdag. I tisdags började klassen hos elin renström. Vi drack, pumpa musik, lekte lekar/spela spel. Det var jätteroligt, man känner verkligen hur mycket man kommer sakna klassen och jag kan inte förstå att vi inte gjort mer saker tillsammans? Efter elin for vi på gammplatsen men där var det mer dött än i graven så vi for iväg till linneparken och var där hela kvällen istället. Det är ju roligt när alla studenter är samlade och så men det är bara synd att det ska vara så dåligt väder!! Igår så regnade det ju iallafall inte lika mycket men kallt var det, men vi var inte ute så himla mycket. Jag sandra diana och jennifer var hos diana och ingen av dom skulle dricka egentligen men tiiillslutså fick jag med mig sandra och diana och vi pimpla vin och 3.5or ;) Och trevligt hade vi!
Sen bare iväg till furuvikstranden där resten av folket var. Det var inte så mycket fart där men det blir vad man gör det till! En statoilburgare senare var vi hos diana igen och jag tror att alla var lika jävla trött, var bara ogjort att jag däckade i hennes soffa. Och idag är jag lika trött, känns helt jävla underbart att inte dricka ikväll. Bara ta det jävligt lugnt. Klockan 6 ska vi ut och äta med klassen och senare ska vi ut och göra lite olika saker sen blire nog inte så mycket mer för min del. Sovaaaaa sen tagga upp för imorrn gott folk är det studenteeeeeeeeeeeeen!!!

050612

Kvällen började hos anna igår vid halv sju ungefär, där förade en stor del av klassen tills vi skulle på lugnet. Vi fick åka byggbussen till lugnet och där försvann allt jag hade kvar. Bla min fishshot... ;)
På lugnet var det jättemycket folk och en del spelade brännboll men vi gick mest runt och pratade med folk. Var en himla tur att det inte regnade! Hade verkligen skitroligt hela kvällen, kunde inte ha blivit en bättre start på studentveckan!

040612

Studentveckan is on!


020612-bal

Hade en helt jävla grym dag/kväll igår, kunde nog inte bli bättre. Har mycket fina människor runt omkring mig som hjälpte mig eller bara gjorde min bal till den allra bästa. Mer bilder kommer :)


RSS 2.0