290314

Mitt internet har gett up för den här månaden så därför inget mer mobilbloggande. Sitter på jobbet och ska jobba inatt så därför tänkte jag skriva några rader om min fantastiskt intressanta vardag som jag ser att en del iallafall
verkar vilja läsa om. Nej skämt o sido, dom flesta verkar ska ut och ha roligt ikväll men själv jobbar man som sagt. Men gör mig inte något är bara lite ovanligt trött. Igår fick jag träffa brudarna och umgås lite. Fick även träffa sötaste lilla Ahmad som blivit såå stor. På kvällen var vi på 1års kalas för lilla fina Elly som också blivit så stor! Harre vad tiden ska gå :) Imorgon bli det kanske(!!) fisketävling om jag orkar, sedan jobb hela kvällen. Hade nog inte mycket mer roligt att tillägga ikväll, hoppas att ni har en roligare kväll och att ni alla är superbakis imorgon. PUSS
 
 

270314



Här har jag spenderat min eftermiddag, på min mysiga lilla "takterass" Så himla skönt att bara få ligga och må i solen. Ni vet vart ni kommer hitta mig i sommar :) Innan de jobbade jag nån timma sen besiktning och hon gick igenom ua. Min älskade snok! Inatt tar jag nattoskulden på 76:an så vi får se hur det går. Har laddat upp med red bull och lite smått och gott så ska nog gå bra. Hörs imorgon puss!

260314

Fullspäckad dag, snart får jag fara hem och bara må med nått gott och min nuvarande favoritserie. Can't wait. 🙈




Ten feet tall - afrojack, wrabel

Älskar att städa och fixa till musik, går så mycket lättare då. Idag är förövrigt en mycket bra dag. Har hunnit vara ute i det fina vädret, fika och stan med lina, veckohandlat och sen glada besked på det. Älskar dessa dagar när man bara är så glad :)


ljusare tider, ljusare hår



230314



Nej nu gör jag helg. Så trevlig helg allihopa ;) Imorgon är jag ledig och då blir det roligheter, förhoppningsvis! Men det får ni se då hihi.

210314



Detta mina vänner kan vara det godaste jag vet. Vaniljkvarg och passionsfrukt, de ba knull inni mun. Det och walking dead, perfekt kombo och avslut på den här dagen! Imorgon är det jobb, känns faktiskt helt ok. Har iallafall bra schema den här helgen. Godnatt och puss på er era lediga jävlar.

200314 - småfix






180314

Några saker jag fick med mig från Stockholm. Shoppade inte så mycket, detta och underkläder. Men helnöjd :)

Tre träningslinnen



Gråa dr denim







170314

Har rensat och fixat bland smink och annat idag i brist på annat. Samt vaxat ögonbryn, målat naglar och rensat i min garderob lite. Nu är jag helt slut på!





170314

Magsjuka dag nummer två, kan dricka vatten nu iaf och sömn är det ingen brist på. Mat är bara att glömma. Frågan är bara vad jag ska roa mig med för snart DÖR jag av uttråkan.




160414 - Livet är hårt men jag är hårdare

Fast vissa dagar är man fan inte hård alltså. Ibland känner jag mig som en liten flicka på 10 år som bara vill stänga in sig på sitt rum och försvinna några veckor. Idag är en sån där jävla dag.


140314

Ut på långpromenad i blåsten, lär väl blåsa bort. Hursom skönt att rensa tankarna innan jobbhelg! Ha en bra fredag 😊




130314


Är så trött att ögonen ger upp snart. Har iaf hälsat på i vänjaurbäck idag och fått se huset, fikat och träffat valparna. Mycket trevligt! Så jävla goa små skitar, fyfan vad valpsugen man blir.. 😊






120314

Ett varmt bad och en proteinsmoothie fick starta denna dag. I har jag lättkvarg, mjölk, hallon, hallonproteinpulver, lite passionsfrukt och solrosfrön. Gott nyttigt och mättande. Ha en bra dag!




110314 - Stockholm










































100314

Kan än inte riktigt förstå att jag har sett mannen med stort m. Han som sjunger mig rakt in i hjärtat och gjort det så länge jag kan minnas. Att jag varit ca fem meter ifrån honom är för mig helt ofattbart! Att han dessutom sjöng mina två absoluta favoritlåtar, ja det är, ne jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara. Kunde inte bett om en bättre helg. Visst väskhistorien hade vi kunnat skippa men annars så var det helt perfekt! God mat (!!) fint väder shopping massa skratt osvosv. Tack för i helgen brudar 😚 Bilder kommer i nästa inlägg.

050214 - vardagsnöje

Idag jobbar jag i stort sett hela dagen och kvällen, men denna klassiker gjorde dagen lite roligare iallafall. Haha, tänka sig chocken han måste fått 😂 http://m.youtube.com/watch?v=c8zTHS9r6E4






040314

Kvällen har sett ut som så att jag har storhandlat och pantat en miljon flaskor och burkar. Gjort mat och matlådor, städat och fixat lite här hemma. Sedan kom sötmamma förbi och drack kaffe och bjöd på en semla :) Efter det hämtade jag upp emelie och vi for på gymmet och nu sitter jag här med en otroligt god protein smoothie och ska snart krypa ner i sängen. Så kan väl säga att jag gjort rätt för mig ikväll. Var slut på och hade varken ork eller motivation till att göra någonting bra av denna kväll, men bara att pusha sig själv och hitta inspirationskällor.





020314

Tackar för en mycket trevlig helg. Men måste säga att det känns i gammkroppen att de blev en tvådagars. Harreligen vad jag är trött, och förkyld verkar jag också hunnit bli. Nu ska jag öppna femte colan (burk) för idag och mysa ner mig till gossip girl. Tackar någon högre makt att jag jobbar kväll imorgon och inte 7. Kan inte beskriva med ord hur lättad jag blev! Aaadioos







RSS 2.0