300712 - blandat

Senaste tiden..
* Jobbade ex antal dagar i sträck, inklusive 3 helger på raken. Vilket innebar att jag i princip var en zombie
* Var schemalagt ledig några dagar, drog till sundsvall och shoppade på ikea och birsta centrum med hjärtat
*Impuls drack och hamnade på travlogen, vilket jag verkligen inte ångrar just för att det var typ det roligaste som hänt i sommar!
* Firade jennifer som fyllde 19 år
* Blev mörkare i håret
* Älskade motorveckan var äntligen här, onsdag fredag och lördag blev det utgång. Hade mycket roligt, tack alla fina.
* Maddes ultraljud var gjort vilket betyder att jag äntligen får skryta om att jag blir faster i vinter :)
Och nu väntar en lång vecka med mycket jobb. Men pengarna rullar ju in så jag ska inte klaga :)

220712 - hahaha klockrent


210712

Livet rullar på. Eller liv och liv. Jobba äta sova , typ det min vardag består av nu för tiden. Vart är sommaren, solen, dagar på stranden? Har inte legat på lyckan en endaste gång i sommar och det börjar redan bli mörkt ute om kvällarna. MEN som sagt jobbar jag ju största delen av tiden så det är väl för detsamma. Är inne på tredje helgen i sträck nu. Ska bli gode skönt med motorveckan(endast tre arbetspass på veckan, ledig helgen!!!!) plus en massa andra roligheter.


120715

Tack för en sjukt rolig kväll igår!! Alla var på så jävla bra humör och det var riktigt längesen man fick skratta sådär mycket. Hihi puss på er



080712 - impuls

Hade mycket trevligt igår, impulsparty med dillis och hennes kompisar. Blev dock en tidig kväll eftersom jag började elva imorse. Så nu jobbar jag till kvart över åtta sen blir det hem och ha myskväll. Det och en kall dusch är precis vad jag behöver just nu!


060712

Drömde inatt att jag försov mig, så när klockan ringde åtta rusade jag upp i panik och ringde genast på jobbet och sa att jag försovit mig och att jag skulle skynda mig dit. Jätteroligt med tanke på att jag börjar elva och att hon bara skrattade åt mig.. Haha. Nu väntar iallafall TRE jobbar helger för mig i sträck... Känns deprimerande men samtidigt så är jag ju ledig sista motorveckanshelgen plus att jobba tre helger av fyra kommer att visa sig på lönen. Någonting positivt iallafall!


030712

Myser i min fina rosa morgonrock och ska snart äta nybakat bröd som oskars mamma skickade med oskar. Mm mm mm ;) Idag ska jag ner en sväng på konsum och handla lite mat sen blir det nog att fixa lite här hemma. Haha shit det lät konstigt att skriva hemma, samma sak om nån frågar vart är du och sen svarar man hemma.. Väääldigt ovant men man vänjer sig nog så småningom :)


020712

Känns skönt att vara ledig två dagar nu så jag hinner få saker och ting på plats! Har hunnit mycket men är ändå långt ifrån klar. Ska strax iväg och köpa mat och en massa småsaker med Elin, bland annat galgar så vi får ordning i våran lilla walk-in-closeth ;)


RSS 2.0