20 - En bild på dina närmaste


thumbs up

Sista dagen för den här veckan gjord, så jävla skönt. Hade dock en förbannat dryg dag med 3 lektioner och ett hål från 11 till 10 i 3. Ikväll har jag och emelie varit och gymmat, dragit raggen och nu väntar jag på min
älskling som kommer hem snart!!!

och så har jag äntligen tage foten ur röven och köpt mig en kamera, ingen höjdare egentligen men kort blir det ju iallafall. Så mer kort framöver, tummen upp för de :)


09:36

Vart en ofrivillig sovmorgon idag eftersom jag på något vis ofta stänger av mitt alarm i sömnen och sen vaknar
man typ halv 9 och inser att klockan är för mycket, och då är det bara att invänta nästa lektion.. :p
Men det är soligt och fint ute, jag har ny musik på telefon, så det känns inte allt för tokigt att gå dit idag faktiskt.
Ha en bra dag!


död åt skolan just nu!


enjoy


19 - En person som är snygg

hittade ingen lämplig bild på justin bieber så ja tog den här istället.....


slö

Valde att stanna hemma idag. Dels för att jag inte sovit något inatt typ sen för att jag inte har fått tillbaka aptiten än så jag har ingen ork alls. Kliva upp ur sängen gjorde mig yr och kallsvettig, så jag såg ingen mening med att fara. Men imorgon så ska jag försöka ta mig dit!




15:06

Helgen har varit allt ifrån bra. Vart väl ganska frisk igår men ingen aptit=ingen energi.. Alltså inget 18års party och ingen älskling :/ nu är de väl rätt bra måste bara få tillbaka aptiten. Så nu ska jag gå och försöka äta nått för ikväll blire jobb. Skytten ringde och väckte mig imorse, så det blir 4 till halv 9. Bara att bita ihop :) och, idag är det 1 och ett halvt år för mig och älskling, snacka om att tiden har gått fort! Men eftersom jag skriver telefon har jag inte planerat på något jätteinlägg, vill bara säga att jag älskar dig.

vinterkräksjuka

Roligt att bli liggande en fredag kväll? Och lördag?
Nu håller det ju faktiskt på att bli bättre men jag har ingen ork och ja tror febern börjar komma tillbaka.. SUCK!


18 - En bild på din fritid



ÄLSKADE FREDAG!!

Älskling kom till lycksele igår, så nu ligger han och sussar i min säng medans jag gör mig klar. Men jag måste väl
gå upp och väcka han för jag har  gjort fika ;D



Och grattis till jåånas som blir hela 18 år idag!!




17 - En ovanlig bild



haha kh!

22:00

Har just duschat och ska nu tvinga mig igenom minst 30 sidor i slumdog millionaire. Ganska dålig bok men
vi ska ha läst till en viss sida på fredag så.. Var på körskolan ikväll och hade teorikväll, va ovanligt segt men bokade min andra körlektion så de va ju ett plus iallafall. Annars har jag bara chillat och varit ut och ragga med emelittan :)  Nattinatti!


16 - En bild på dig själv


dock rätt gammal!

Rysningar varje gång!


15 - En person du vill vara med



världens goaste lilla kille!

Vi sitter i samma bil

Tjenis penis. Överlevde måndagen trots att jag var tvungen att kliva upp halv 5. Dagen har varit väldigt seg och jag har varit(är) skittrött och längtar tills jag kan krypa ner i min sköna säng och se one tree hill. Hade iallafall min första körlektion idag och jag var skitnervös innan Kaj kom och hämtade mig men det gick mycke bättre än väntat och ja kände mig faktiskt riktigt nöjd när jag kom hem. Har också varit och lämnat in lönepapperna för inskolningen idag med anna. Efter maten så tvingade mamma och pappa med mig på någon utförsäljning av jackor, underställ, vantar mössor och så vidare fastän jag inte ville men jag hittade en skitsnygg skal-jacka som pappa köpte åt mig, så det var ju inte så tokigt ändå =)
På tal om körlektion, Emelie tog ju körkortet idag och för 86568gången typ, grattis!! Är gode avundsjuk på dig ska du veta!! ;)





14 - En bild som påminner dig om gamla tider


sagan om skorna

ligger i soffan och väntar på att älskling ska bli klar med maten, han har gjort hemmagjorda piroger som se förjävla goda ut! Harre vad helgen har gått fort alltså. Tycker nyss jag kom hit men som alltid är man typ hemma i Lycksele lika fort. Finns väl inte så mycket roligt att berätta. Vi har spelat tekken och left for dead, varit på stan och typ sett film och så. I fredags så berätta Sandra att det var rea på fejk-converse på skopunkten om man hade medlemskort. Så när vi va på stan gick vi ju in och kika och de stod ju mellan vita och svarta. Tänkte att svarta kanske är smartare att använda nu när det är slask och så, men å andra sidan ville jag ju ha vita för det är också snyggt, och det fanns ju bara ett par 37er kvar. Men ja köpte dom svarta tillslut men sen innan vi for hem så ångra jag mig och gick tillbaka och skulle köpa dom vita ändå för dom fanns ju kvar. Och på Skopunkten så får man ju 50% på ett av skorna om man köper två par, så då fråga vi om ja fick rabatt på de andra och de fick ja ju så 200kr för skorna tycker jag var en ganska bra affär ;) Men ikväll ska vi väl inte göra så mycket tror jag, kanske lite tv-spel om jag lyckas övertala Oskar annars typ solsidan och mys :) ha en bra kväll!

15:25

Nu åker jag snart till mitt ♥ i umeå, ni får ha en bra helg!


Gammal goding


13 - Du och någon klasskompis


12 - En bild på din vardag


16:01

Imorse när typ resten av min klass hade sovmorgon fick ja paller mig på skolan för att ha utvecklingssamtal. Kändes förjävla förjävligt när ja låg där i min varma säng men jag tog mig upp och utvecklingssamtalet gick å bra så det känns skönt att det är gjort! Det enda jag behöver tänka på nu i veckan är boken som ska läsas ut så det är väl också skönt, vi läser slumdog millionaire och vi ska ha läst 180 sidor ungefär tills nästa vecka så de e väl bara att lägga på ett kol ;pIkväll är det ju onsdag och det betyder teorikväll på medborgarskolan, tur ja ha lilllväffän med mig!






rock on

Sitter och deppar över att jag har en massa dryga saker som ska göras ikväll, bla läxa och storstädning av mitt
spindel/dammråtts-bo där uppe. väck mig imorrn tack!


11 - En person du kan berätta allt för


Proud to call u my friend

Älskade Älskade Emelie blir 18 år idag och det ska firas senare ikväll med gofika!
Ha en underbar dag min vän, det är du värd ♥





9 - Någon i din släkt


Min lillkusin abbe ;)

hallu

Som den dåliga bloggerska jag är så har jag inte skrivit på hela lovet typ, och jag kan ba meddela att gu se skönt de ha vare ;) nej men jag ha ju jobba mest oså, sen så äre jävligt skönt att ba komma hem och göra absolut ingenting. Men lite andra saker har jag faktiskt hunnit med, har sett American Violet, Takers och Tusen gånger starkare. Alla fick godkänt men bäst var ändå American Violet så, se den! =)
Premiär i bocksliden vart det också. Första gången på 3 år så man var ju lite ringrostig men de va förjävla skönt!
Nu ska jag träna och duscha och städa, ikväll bäre på 18årskalas!


10 - En bild på en person du tycker är väldigt snäll

Jag hoppade över 9:an för idag passar den här bilden bättre, kvinnan fyll ju hela arton år idag :)
Grattisgrattisgrattis och ha världens bästa dag!!



Grattis och ha världens bästa dag!!


we made it


inskolningen gjord, ikväll ska jag bara må!

16:43

Ja nu var andra dagen gjord. Har gått helt okej faktiskt, ska inte klaga. Nu väntas palt me familjen och oskar
& sen hårfärgning på anna. Är ganska trött för de va längsen man klev upp tidigt och de känns! haha =)


8 - En person du saknar


underbara älskade.

Va med och tävla!

Va med och tävla om en goodiebag hos http://hiilen.blogg.se/2011/february/utkast-feb-20-2011-1.html#comment
Allt från smink till smycken och underkläder. Mer kan ni läsa på hennes blogg :)


sorry

för dålig uppdatering. Marknan vart väldigt lyckad för min del, trevliga människor osvosv! Inge mer än en jävla massa toa-bilder på jag emelie och jennifer kommer att komma upp för det är de enda bilder jag har från helgen..
Annars har jag bara tagit det lugnt resten av helgen, typ soffmys och massa mat =) Nu är det tisdag och det betyder inskolning enda till fredag med annabanana. Ikväll jobbar jag från 4 till typ halv 10 eller nått sånt, hoppas vi trivs!



Ha en bra dag!


happy girl

Ikväll försvinner min utväxt!! Eller utväxt och utväxt, så jävla tydlig är den ju inte men det är ju mörkare uppe iallafall så det ska bli lite ljusare. Vart och när och hur vet ja inte men anna ska göra det iallafall och emelie ska vara med :) Annars vill jag bara att det ska bli helg med allt vad det innebär.
Hjärtat mitt kommer hem, marknadsdisco där Rashas lillasyster ska dansa&sjunga, utgång:D, grillspett
och sen ett härligt lov på de. Va säg man?



7 - En bild du aldrig lagt upp


Första gången vi gjorde balfrisyren :)

Skön kväll

Verkar som det är något fel på min blogg? När man skriv in den så blir det bara vitt? Jaja om ni nu kan läsa
så har ja haft en riktigt soft kväll. Inge läxa eller nått, har tränat lite sen har jag duschat och noppa ögonbrynen!
Flera one tree hill avsnitt ligger och väntar på mig på mitt rum så det blir en jävla skön avslutning på den här dagen :)

Btw så ringde chefen på skytten idag igen, och nu gav hon mig tiderna för inskolningen.
Tisdag onsdag torsdag fredag nästa vecka, vilket jäkla sportlov ;) Nej men det känns bra faktiskt!
Sussa sött!


5 - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


5 - En gammal bild på dig själv



Frukost á la Amerika

Idag på engelskan så gjorde vi amerikansk frukost tillsammans som vi sen åt. Och om vi säger såhär, jag skulle hellre äta gröt i resten av mitt liv än att äta det där.
Det var bröd med sylt/jordnötskräm på, blåbärsmuffins, blåbärspannkakor med sirap till, nån söt sörja som såg ut som en liten gröt, sen ägg och bacon. Det enda som var gott var väl äggen och baconen för det andra var waaay to sött. Fick typ en sockerchock och dog efteråt. haha. Fick veta idag att vi har naturprov imorrn så nu ikväll har jag mest legat och läst i boken men jag har även bränt ut one tree hill på DVD-skivor så nu vet ni vem som kom å va nötarn ;)


RSS 2.0