300813 - The person who said 'money can't buy happines' didn't know where to shop

 
 

 
 
 
 
 

280813

 
Hellu, nu är vi hemma efter en helt grym helg i Helsingborg! Toppenväder har vi haft och vi har hunnit med en massa saker. Ugång, shopping, Danmark, nöjespark osvosv. Bilder kommer såklart men inte idag för idag har jag en miljoner saker att göra i vanlig ordning. En lägenhet som ska städas ut, allt ska packas upp och sedan feber och snorigare än satan på det. Men snart så är det ur världen.
 
Sen vill jag gratta lillgrisen idag på ettårsdagen. ♥
 
 
 

220813 - Snart skåne

Hej på er! Just nu packas allt det sista ner och jag springer runt som en stucken gris för att försöka hinna med allt inför imorrn. Men nu tro jag det mesta ska vara klart (hoppas jag haha) Så nu förtjänar jag och sarra lite popcorn och keeping up with the kardashians innan vi ska sova! Tåget går 6 imorgon bitti och klockan 3 eller 4 minns inte är vi framme i Dannmark, har faktiskt börjat få lite resfeber!! Blir inget bloggande där nere så ni får ha en sjukt tråkig helg. Ne skämta hoppas ni har en riktigt rolig helg här i Lycksele så hörs vi när vi hörs hihi! puss och kram
 
 
 

180813

Sängen + datorn + filmer +  serier + mjukiskläder + pizza + cola = min perfekta söndag.  Och tack för en trevlig gårkväll föresten än fast den blev kort för min del haha. Idag har jag mått som jag förtjänat! Nu ska jag ut och cykla med killen i mitt liv sen ska jag fortsätta att göra absolut ingenting, det är jag väl värd hehe?
Ha en bra kväll, pusss
 
 
 
 

161813

 

140813 - Men jag skulle ändå gå igenom eld för dig

Hallå på er! Tänkte bara kika in och berätta att jag faktiskt lever. Eller ja, jag gör mitt bästa i alla fall.
Har haft ungefär allt annat i världen för mig nu på senaste. Livet kan snabbt vända och vissa saker kan man helt enkelt inte styra över. Man får göra det bästa av situationen och försöka glädjas åt saker som man faktiskt har kvar.
Men, måste säga att jag är en erfarenhet rikare och ska försöka lära mig någonting av allt som hänt.  Jag måste försöka se det som ett litet ljus i allt det mörka.
Annars då? Ja jag lever och andas, äter sover och jobbar. Flyttar gör jag också. Mycket som händer! På jobbfronten så har jag nu augusti ut sedan är det lite osäkert. Har nog mina 50% men det är inte så mycket att hurra över. Söker jobb och lägenhet för fullt så vi får se vad som händer och vart jag hamnar. Det som känns förbannat jävla roligt är att jag och sandra om ca en vecka flyger ner till skåneland och återförenas med våra skåningar. Så himla kul det ska bli! Vi ska nog över till Dannmark också eftersom dom praktiskt taget bor i Dannmark, man ser tydligen över dit i alla fall. Sen blir det nog shopping och kanske Liseberg och en massa roligheter.
Sen så är det ju en massa bebisar på g också. Rasha ska väl förhoppningsvis ha när som helst och när vi kommer hem är det inte länge tills jag blir moster. Eller ja, det kan ju bli nu också men hoppas att h*n väntar tills jag kommer hem eftersom elin inte är beräknad förns 14 sept. Sen så vill jag be om ursäkt om jag är/har varit lite off den senaste tiden i allmänhet men det är så mycket som händer och så mycket tankar som cirkulerar i mitt huvud just nu. Är glad att jag har dom jag har, och ni vet själv vilka ni är. Skulle inte klara det här om jag inte visste att jag har helt underbara människor i mitt liv som gör allt mycket mycket lättare. Och ett speciellt tack till min nuvarande sambo som jag heller inte vet vad jag skulle göra utan.
Nej nu ska jag sluta babbla och lägga mig framför datorn och se nån film sen sova. Juste, har köpt mig en ny dator också så det kanske kommer hända lite mer här framöver, vi får se. Natti natti på er.
 
 
 

RSS 2.0