301113

Min nästa hund blir en sådan, punkt slut. Dock en bra bit bort! Men dom är ju så fina :)






291113

Jobbhelgen is on! Känns skönt på något konstigt vis. Trivs ju himla bra på mitt jobb så det gör väl inte saken värre precis. Anna for nyss, vi har sett lite tv och pratat. Och idag fick jag fara till min favorit frisör och fixa till risbusken, känner mig som en helt ny människa! Lite mer mörka slingor, bort med utväxten och bort med det som va nött. Love it! Nu ska jag krypa i sängen och se lite gossip girl och sen sova så jag tar mig upp imorgon. puss och kram






261113 - Den allra bästa högtiden

Känns bra att jobba mycket, då går tiden fort och Londonresan närmar sig. Har hållit på hela dagen och gjort julfint på jobbet och jag har för första gången på väldigt många år fått jättemycket julkänslor. Vill bara hem och he på julmusik och julpynta & göra mysigt, men ska nog vänta till torsdag då jag är ledig. Julkänslorna kommer nog inte bli värre av att gå längs Londons gator där de går all in med julpynt och allt vad det innebär. Synd bara att jag nu preliminärt jobbar både julafton och juldagen, nu när man för en gångs skull längtar jättemycket.
 
 
 
 
 

241113

Vill bara säga pussen på er 👄
















211113

Äta jobba sova dö äta jobba sova dö osvosv. Min kropp är inte riktigt med. Eller är det kanske jag som inte är med, de vet jag inte. Är helt slut på och har inte någon ork till att göra någonting alls. Måste försöka ta mig ur denna lilla svacka på nått vis, men igår fick jag då mig längsta skrattet på länge (tack jensa&olle♡) Och det gör inte saken värre! Bara att bryta ihop och komma igen, tröstar mig med att det endast är 2 veckor kvar tills vi åker till London. Fyfan vad roligt vi ska ha! 😆😄🍸👄






201113

Är nog tröttare än alla ni känn idag. Att tiden ska gå så himla snabbt, klockan halv 4 är min lilla ledighet redan slut.. Idag ska jag nog hänga med Elin och Elmer , tror det blir nån långprommis me vagn, bill och bull. Välbehövligt!










181113

Är sjukligt jävla trött, helgen har varit låång och jag har söndag idag. Kanske för att jag låg bakis typ hela dagen och kvällen igår. Dessa ungdomar haha.. Men nu blir det vita helger fram tills vi far till London! Har iaf haft en bra helg, har bla haft tjejmiddag och fått mysa med Elmer. Min vecka ser ganska lugn ut är ju "långledig" enda från i fredags
till onsdag kväll så, får se vad jag hittar på för nått :) puss och kraaaaam









131113 - när man inte kan sova

Namn: Malin Josefine From
Ålder: 20 bast och 5 månader
Vikt: De skulle ni vilja veta va ;)
Längd: 169 cm sist ja mätte mig
Hårfärg: ljusbrunt med slingor typ
 
Beskriv dig själv: Jaa, haha.  En tjugoårig undersköterska som bor i Lycksele. Bor med min lilla vovve och jobbar med utvecklingsstörda på ett grupp boende. Har stora drömmar och höga mål, än fast det varit ett väldigt konstigt och omtumlande år så försöker jag leva fullt ut och göra saker jag vill göra. Tycker väldigt mycket om mat och saker som är onyttiga hehehe. 
Vilken sexuell läggning har du: heterosexuell
Singel eller förhållande: singel
Vad föredrar du, singel eller förhållande: jag kan säga att just nu skulle jag inte vara redo för ett förhållande, vill vara singel ett tag för att få andas lite, om ni fattar. Men annars så tycker jag absolut att kärlek är det finaste som finns och att få dela det med någon man tycker om är ju klart bättre än allt annat, alla dagar i veckan.
Ditt längsta förhållande: nästan 4 år
Ditt kortaste förhållande: ja det var väl när man var liten, nån dag eller så haha
Vad anser du om otrohet: Otrohet är fel, dumt och själviskt!
Beskriv din drömkille: ja till utseendet... Mörkt hår, lång,  gärna manligt byggd och någorlunda vältränad iaf.  Fina ögon och fint leende. Sen gör det inget heller om han är lite naturligt brun (men inte så viktigt, ingen som hänger på solarium 24/7 tack haha) Till hur han är som person. . Har egentligen inte så höga krav. Han ska ha glimten i ögat,  de där lilla extra. Sen ha humor och vara trevlig. En kille som, ursäkta språket,  har legat runt som satan går fet-bort!
 Välj en egenskap som du tycker är viktigast hos din partner: charm 
Om du fick en dag med valfri kändis, vem skulle det bli? Hmm,  mr tatum kanske? ;)
Snyggaste svenska kändis: just nu, Kevin walker
 
Har du någon bästa vän: dom vet vilka dom är
Vem umgås du med mest: just nu är det nog sessan
Har du förlorat någon vän: jo, kan man väl säga. 
Tycker du om att lära känna nya människor: jo absolut. Beror självklart på vilken sorts människa det är.
Hatar du någon: Nej inte hatar,  kan jag inte säga att jag gör
En bra egenskap du har: Jag vill sällan någon något ont 
En dålig egenskap du har: jag tänker för mycket
Din största last: ALLTID svinhungrig på kvällen
Nämn två saker folk inte vet om dig: Är sjukligt rädd för nålar och sprutor och allt som har med sjukhus att göra. Ja ja vet jag är undersköterska :p Och på min begravning vill jag att dom spelar ellie goulding-fields of gold
Nämn två saker du vill göra innan du dör: Träffa kärleken i mitt liv och skaffa familj,  resa runt i USA. 
 

121113

 
Snart får jag fara hem och sova. Satan vad jag ska sova. Har varit vaken sedan halv 4 imorse, vaknade och kunde
icket somna om så har hållit igång enda sedan dess. Har städat läggan, diskat, gått en riktig långprommis me ville, hängt tvätt och bakat lussebullar. Så nu är husfrun helt slut på! Btw är det 23 dagar kvar tills vi åker till London. Kan inte riktigt fatta?! Längtar så det gör ont i magen! 
 
 

111113

Vet att jag för drygt två månader sen avskydde kaffe men nu är morgonskaffet på jobbet faktiskt ganska jävla viktigt. Är inne på min andra kopp så snart är jag vid liv! Igår kväll blev en myskväll på jonstavägen med älggryta, så mycket bättre och ostkrokar. Sen så skickade mamma med mig hemmagjord blåbärssaft och pappa lagade min jacka. Så mycket välbehövlig kväll. Nu har jag denna dag kvar sen har jag gjort den här skitjobbhelgen som har gått allt annat bra. Hoppas ni haft en bra helg iaf, det har väl jag med men nu tycker ja den kan ta slut haha! Btw kanske ni ser att jag ändrat headern och att det blev fel men de ska ändras på :)

051113 - one of those data

 
Alltid ska det då vara nånting. Ja jag vet att gnäll-efine dyker upp allt mer ofta men faktiskt är det skönt att lätta på hjärtat när man inte längre har någon sambo att prata med. Och nej min skelögda gris räknas inte. Nu ska jag och min ögoninflammation gå och lägga oss och förhoppningsvis är morgondagen en bättre dag! Puss och kram
 
 
 
 

041113

 

Efter en väldigt rolig helg mår man som man förtjänar. Är helt slut på och har forfarande utslag runt ögonen efter det där jävla sminket! Men de vare värt ;) Idag har jag fått min soffa så den är på plats och det blev sjukt bra. Så nu mina damer och herrar är det snart klart, bara pyttelite småfix kvar. Så framöver ska vi ha nån myskväll med middag och film och en massa götta, de lova ja!

 


RSS 2.0