THURSDAY I DON'T CARE ABOUT YOU

vädergudarna var på gott humör idag också och idag har jag bara mått me solning, badning(premiärbad), vattenkrig, jordgubbar ossv! men om ca 30 min är det slut på det roliga för då börjar jag jobba.. suck
men när morgondagen är över drar vi till storuman för storumandagarna och blir där till på söndag. gud vad jag längtar!! en helg om året är det konstigt nog storuman som gäll ;)






INKÖP








I'M FEELING HOT HOT HOT

äälskar vädret!! klockan är strax efter 8 och det är typ 20 grader och inte ett moln på himlen. GÖÖÖÖÖÖÖTTTTTT
synd att kaj kommer och hämtar mig 11 för en körlektion sen massa teorinötning hemma i hans kalla källare.....
börjar va gode less nu, haha! börjar jobba vid 2 iallafall, sen jobbar jag till 9 ikväll. En sån här dag skulle man egentligen va ledig eller iallafall jobbat en vanlig kvälls-tur(15:30-21), men det får jag glädja mig med imorgon iallafall! igår var jag och oskar i umeå för en massa shopping och sen skulle vi hämta hem några grejer. för mig vart det väl kanske inte så jättemycket men för oskar vart det en jäkla massa kläder, skor, en tv osvosv:)
ne nu ska jag fika, gå ut i solen och måla naglarna och bara måå


BILDBOMB














GLAD MIDSOMMAR

kul att se att ni faktiskt läser än fast jag är sveriges ungefär tråkigaste människa i nuläget. all min tid går åt körkortet typ, och imorgon klockan 7 börjar jag jobba också. känns lite sisådär, men jag är överlycklig över att jag är ledig storumandagarna eftersom jag var 1000% säker att jag jobbade. är så jävla taggad på att tatuera mig så det är inte klokt. vet vart jag ska göra och ungefär hur men alla detaljer är inte riktigt helt hundra ;) men så småningom kommer den att sitta på sin plats!! 
börjar ju som sagt jobba imorgon så den här kvällen tror jag kom att suga vääldigt mycket. plus att alla kompisar, oskar, elin, robin har andra planer så jag kommer väl ungefär sitta någonstans och ruttna för mig själv.
nej  ruttna kommer jag väl inte att göra men såå himla kul kommer det inte att bli, och jag hoppassannerligen att ni får en mer spännande kväll än vad jag kommer att få!


I'M DRIVING ONE OF YOUR CARS

Har just ätit lunch och är i nöd av skjuts hem för jag ska egentligen vara hos kaj vid 11 men det kommer ju skita sig :p ska nöta en massa teori idag igen sen en körlektion på det. kan ingen bara ge mig det där jävla kortet?!?!


NEW DAWN, NEW DAY

Om ni vill veta hur fisketuren ja skrev om gick så fick ja faktiskt en gädda på drygt 4kilo...;) höhö
i helgen blev det återigen hottan, andra och sista gången för i sommar. Det var kul, men alldeles för varmt och stjärtifer skulle ha vare 18!!! menmen, efteråt for vi på statoil för jag skulle köpa snus och mat åt elin och sen så fick vi tur nog skjuts hem på kantarellvägen.
igår vart en lugn dag, satt hos kaj och nötte teori största delen av dagen sen blev det gomidda hos oskar med erik helena ulf och anna sen på kvällen skulle vi se en film, men den började aldrig ladda så vi sov iställe.. idag klockan 12 ska jag till kaj, efter det eller kanske mot kvälla blir det att umgås med väffän! annars har jag väl inte så mycket mer att skriva. eller jo, det finns en storidiot där ute som aldrig har och aldirg kommer att förtjäna dig. hoppas du inser det! ♥
enda bilden på datorn typ, en bakgrund som oskar gjort:) haha

JAAG GÅR OCH FISKAR

vaknade imorse i panik efter att jag drömt två mardrömmar i sträck. först att hela lycksele var kidnappade
av aliens som hade spänt fast alla och skulle göra experiment med oss. sen att oskar var otrogen på hotellet och började berätta hur snygg hon var och så vidare.... huvvva! men nu drar jag elin jonte och pappa och fiskar nånstans där det tydligen ska finnas jättestora och jättemycket fisk, så vi får väl hoppas på de bästa ;)


♥♥♥


DET HÄR SKA HAN FÅ FAN FÖR


HARD WORK WORK

Hatar dom här introduktionsutbildningsdagarna, så förbannat dryga. Och ännu värre är det att vi har haft just det här i skolan i två år. Men idag blev det en kort dag, så jag och anna drog på knutn för världens goaste kycklingsallad! Sen vart det lite shopping på stan, vart mest underkläder och även lite smycken. Nu ska jag bege mig iväg på jobbet alldelens snart så nå mer har jag väl inte att berätta. Vill bara vara ledig och att det ska vara bra vädeer..

2ORNA HAR ETT ÅR KVAR ETT ÅR KVAR ETT ÅR KVAR

De ja nyss hade väntat på är nu ett år bort igen. Skolavslutning, födelsedag, premiär på hottan(fast hottan är väl inte så långt bort ;) Hade iallafall en sjukt bra helg och tack till alla fina människor runt omkring mig!!



LALALA LOVE IT

förutom lockarna i håret så är allt på plats, så nu chillar jag och nils och väntar på segoskar ska vakna så jag kan äta nångång. idag känns allt så jävla bra, allt ska bli så jävla kul och jag hoppas alla har en riktigt bra dag och kväll!!




NERVÖS OCH TAGGAD




WOHO

vädergudarna verkar tycka om oss i lycksele och med tanke på att det är studentvecka, skolavslutning och min födelsedag inom en snar framtid tror jag den här veckan kommer att vara bästa på länge! har några ynka lektioner den här veckan, vi far dit mest bara för att få veta betyg och städa skåpet osv, sen är halken imorrn hela dagen. just nu leker livet!!



RSS 2.0