301112

Nu har jobbarhelgen dragit igång. Men när man har utan tvekan världens bästa jobb är det inte hela världen! Bjuder på min namnbricka och villes nya bädd (;


291112 - New in

Och när lönen äntligen kommer så har man i vanlig ordning brist på allt. Kläder, skor, smink, you name it. Kan därför ofta leda till en hel del onödiga beställningar, någon som känner igen sig? ;) För mig blev det en beställning igår från nelly och sen budade jag på tradera, och vann. Så nu är två paket påväg hem till mig! Bland annat den här klänningen till jul, leggingsena, sen en bh och en ny sport bh. Och på tradera vann jag en rosa sportbag hihi!

261112

Nyvakna krigare! Nu ska vi kliv upp för idag ha vi mycke å gör ja och lillklimpen som faktiskt vart hos oss exakt en månad idag :)


251112

Hade en riktigt rolig kväll igår! Förade hos Elin och Jonathan med dom å Jennifer och Annie och Mattias. Sedan hottan där det var sjukt mycket folk för att vara en vanlig helg. Men vi dansa då å surra me folk och sånt men jag tror inte jag tar upp allt ellerhur jennistjärt? (; Har iaf tryckt pizza på laponia och nu blire pyjamasbyxor och modig med fötterna i högläge!


231112

Nu ska jag sova som en gris inatt, hemma, i min egen säng, bredvid oskar. Ne juste han är och nördar terminator med Johan men han kommer förhoppningsvis hem sen nångång. Tur jag har goville iallafall. Nu har jag då helg och det är underbart! Firades med ett konditionspass på gymmet imorse sen hem på en lång powernap. Fick mig allt ett träningspass till när jag (själv) bar upp alla grejer vi hade på norräng uppför alla 5 trappor. Just då kändes jag som sveriges kanske mest otränade tjej, men upp kom grejerna iallafall. Ikväll har jag haft finbesök av anna och jennifer. Vi surra och åt, i vanlig ordning (;. Och imorgon ryktas det om utgång men inget är bestämt än. Är ändå lite taggad och felin ville att jag skulle följa på hottan, men vi får helt enkelt se! Nu ska jag kolla runt på tatueringar för kung och fosterland så nattinatti


221112 - no doubt in my mind where you belong

Jag älskar dig så fruktansvärt mycket att det nästan gör ont ibland. Du är hela min värld.


211112

Ville är nyduschad och nu ligger vi och ser på tv, vi ska nog bara chilla ikväll tills jag börjar jobba vid halv tio. Såg breaking dawn del 2 igår kväll med Emma och Anna och den var sjukt bra! Synd att det var sista filmen.. Idag har jag iallafall tränat med Emelie, bakat subwaykakor sen har jag fått provåka oskars nya bil. Riktigt fräsch var den, så vart tror ni han spenderar mest tid, med mig eller i bilen? ;) svaret kan ni nog lista ut!


191112

Kom nästan just hem från berglunda, jag jennifer och ville har chillat och ätit middag hos anna ikväll. Sen efter middagen for vi och hyrde två filmer, senaste alvin och gänget filmen sen nån annan ny med jennifer lopez som var riktigt bra faktiskt! Nu inväntar jag ogge för vi ska se senaste walking dead avsnittet som kom ut idag :D Men, jag har än inte kommit över att jag sett klart den 9 och sista säsongen av desperate.... Fml


191112 - thumbs up

Idag har det inte hänt så mycket. Dödarpass på gymmet med Elin imorse. Sen en låång powernap för mig och ville och sist men inte minst åt jag oskar och johan gomiddag på norräng. Nu ligger jag på jobbet och ska se film. Halleluja snart är min jobbarhelg över!!


171112 - i brist på annat

Namn: Malin Josefine From
Ålder: 19
Längd: 1.69
Sko-storlek: 37/38
Född: I Lycksele
Bor: Lycksele
Gör just nu: svarar på dessa frågor

Allmänna frågor
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Omtänksam, lugn och oftast glad
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: otålig, blödig och kontrollfreak (inte överdrivet men)
Vad är du rädd för: alla jävla småkryp och insekter, nålar och mörker
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag inte är självisk för fem öre
Det roligaste jobbet du haft/har:
Det jag har nu faktiskt!
Har du körkort och egen bil: körkort men ingen bil
När tog du ditt körkort: 6/7 2011
När grät du senast: i torsdags till walking dead
När skrattade du senast: nyss
Vem åkte du bil med sist: Oskilajnen
Vem åt du mat med sist: Oskilajnen
Vem sov du hos sist: Hemma
Vem sov hos dig sist: Jag och Oskar, hemma
Vad var du rädd för när du var liten:
Fyllon, dom här jävla bröstfåglarna i ronja rövardotter!! Haha
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Frisör, haha jag och sandra
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 6 gånger om ja räkna rätt
Värsta smärtan du råkat ut för:
Psykiskt är det ju när jag förlorade farfar och Micke, fysiskt när jag fyllde i min tatuering, nån av mina mensvärksattacker och när jag brände mig i ansiktet så jag såg ut som en zombie
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv:
Stunder med dom man håller närmast hjärtat. Sommarkvällar, olika högtider, fester, myskvällar och så vidare!
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: När man blivit sviken antar jag. Lögner, skitsnack och sånt skit.
Har du någonsin sportat: Dansade i 8 år, har åkt(åker ibland) slalom sen gillar jag bara överhuvudtaget att träna.
Någon du ser upp till: Folk som inte är rädd att vara sig själv.
Vad finns alltid i din handväska: Börsen, lypsyl, tuggummi, och nycklar.
Har du varit utomlands någon gång: ja, Norge Finland Grekland Turkiet
Vilken plats var finast: Grekland i mitt hjärta
Största stad/städer du varit i: Vet inte exakt vilken som var störst

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: nej
Rökt: Ja
Snusat: ja
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: öronen, hade i naveln och näsan, en tatuering på foten och om inte alltför länge en i nacken ;)
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Det är ju så individuellt men ofta tycker jag att ögonen eller blicken är viktig. Sen jamen inte för kort, manligt byggd och jordnära. Sen spelar det inte någon roll hur snygg en kille är, är han inte charmig så är han inte intressant!
Finaste komplimang du fått: vet inte, att nån inte kan leva utan en? :)
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: nej det tror jag inte
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Jo typ
Har du någonsin fejkat en orgasm: haha ne
Hur många sex-partners har du haft:
Skulle ni alltbra gärna vilja veta va!

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: vet inte, men landet är skönt
Hamburgare eller pizza: pizza
Kött eller fisk: Kött, och lax<3
Hund eller katt: Hund!!!
Aftonbladet eller expressen: aftonbladet
McDonalds eller MAX: Max såklart
Vin eller Öl: Vin
Charter- eller skidsemester: Chartersemester!
Sverige eller Utlandet: Beror på vilket utland men utomlands helst.
Sport eller nyheter: Nyheter, hatar att se sport!!!
Hockey eller fotboll: Att spela eller se?!?
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Oftast mörkhåriga


171112

Sitter på jobbet, två nätter kvar av min jobbiga arbetsvecka.. Men det är så lugnt så jag ska inte klaga! Idag så har jag och Emelie tränat, sen va mormor på besök och träffa ville sen efter de packa jag och Oskar ner massa grejer och bosatte oss på norräng, för hans mamma och pappa for nämligen till rom ikväll. Så gissa vem som är överlycklig över att ha diskmaskin och tvättmaskin?? Och ville är nog lika glad över att få vara med Bosse, haha!


-


161112

Finns det nå mysigare än att vakna upp med den här gogrisen som ligger och snarkar bredvid en? Haha ja möjligen att vakna upp bredvid en mysig pojkvän men imorse var han på jobbet så han räknas inte! Idag har vi inte gjort mycket, gått en promenad och stökat på lite här hemma. Alla skriver om hur skönt det är att det är fredag men jag jag längtar till måndagmorgon för då är min jobbarhelg över.. Haha.


141112 - Nytt för i vinter

Nu är jag redo för skotersäsongen, nästan. Fattas bara ett skoterkort och nya powerskor haha! Jag vet jag vet long time no use men det var rea och jag behövde lix nya kläder. Sådeså. Har iallafall hälsat på anna ikväll och kikat på nya tapeterna i köket, och det vart mycket bra. Sen pratade vi mest bara innan jag for hem. Så här sitter jag nu nyduschad och eftersom johan och oskar ska tjuras att se en gammfilm från 95 så håller jag mig undan. Btw såg jag magic mike idag, jävlar i min låda säger jag bara! (;

13112

Mamma for för ett tag sen, hon kom hit med lunch så vi åt och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskade mamma! Nu ska jag göra i ordning middagen för ikväll och fortsätta samla in bilder till min framkallning. Ska ju bygga på min fotovägg så jag letar för fullt vad jag ska ha där. Håller även att kolla efter grejer på jotex och lagerhaus. Vill bara beställa hem allt jag ser men det går ju inte. Det jag behöver nu är julgrejer, soffbord, nya krukor och stolar. Resten är bara önsketänk (;

Ge mig bara det här huset så ska jag sluta klaga ok

091112 - love Fridas

Efter en lång jobbnatt blev det äntligen helg! Halleluja! Det firades med ett mördarpass på gymmet med emelie sen mys med ville. Har även fått bada byrackan idag för att det hände en liten olycka i buret men fort va den där lillgrisen upptvättad i diskhon, det ska inte lätt att vara liten ;) Nu väntar jag in Emelie för det ska färgas och klippas hår. Sen mys framför xfactor. Fredag är utan tvekan världens bästa dag!


081112

Trycker chokladbollar och ser desperate, ska alldeles snart iväg på jobbet.. Idag har jag och ❤ bara myst, ätit kycklinggryta och tagit det lugnt! Just nu jobbar Oskar och skrutt är hos farmor så det är ovanligt tyst här hemma. Känns konstigt! Nu har jag iallafall bara en natt kvar sen långhelg, guuud vad det ska bli skönt!


0711112

Mina favoritkillar💗 Vad vore jag utan er?


041112


021112

Jag och ville har hart en lugn dag idag. Massa desperate och mys! Fick även gomiddag innan jobbet av min älskade sambo, fläskfilé fylld med vitlök, lite keso och oregano. MUMMA! Annars är jag jäkligt taggad för imorrn, så därför bju jag på lite partybilder!


RSS 2.0