301013

Sitter på jobbet, går till 11 idag. Efter jobbet blir det en sväng på SK och möblera och sedan ska jag och elin ut med elmer och vovvarna och fota lite eftersom det är så bra väder. Elmer om någon ska ju upp på min framtida fotovägg :) Och eftersom jag har tänkt ha två lite större bilder vill jag ha en på elmer och en på wilma. Sen kan ja ju tala om att ja har beställt en soffa som kommer antingen i veckan eller början på nästa, vad dom säger iallafall haha. Det blev en svart hörnsoffa med divan. Synd bara att mitt vardagsrum är sjukt svårmöblerat så det blir inte riktigt som jag hade föreställt mig, men ska nog bli bra ändå.  Börjar iallafall äntligen ta sig och det är jätteroligt att inreda. Men jävla svårt också, helt plötsligt så är man inte alls säker på vad man vill ha längre. MEN MEN, en bra bit på väg är jag. Annars hade jag nog inte så mycker mer roligt att berätta. Höres när vi höres!

251013

 

Veckans bästa dag är äntligen här och snart går jag på helg! Och i helgen ska jag baara må, sova, äta och fixa på hemma så mycket jag kan. Så nu vet ni de :)

puss och kram
/livsnjutaren

 

 


241013

 
 
Som jag skrivit tidigare så verkar ingenting gå min väg utan allt vill bara jävlas för mig. Idag fick jag min lönespecifikation och den visade på betydligt mindre än vad jag brukar få ut. Ringde på löne och eftersom jag inte har skrivit under något nytt avtal så kan dom inte betala ut min lön, utan bara ob:n från förra månaden. Men imorgon ska jag ta det där avtalet och fara upp på löne och se om dom kan göra en extra utbetalning. Annars vet jag fan inte vad jag tar mig till alltså haha..
En annan sak jag känner att jag irriterar mig på är att folk är så bra på att prata och analysera andra, och lättast verkar det vara när man inte har en aning eller ens känner personen i fråga. Jag vet vad jag gör/ inte gör, gjort/inte gjort. Punkt :) Nog klagat för idag haha. Imorgon får jag helg och det ska bli så skönt med tanke på att lägenheten är bara småfix från klar (med grovgöra) så nu börjar den roliga delen, inreda! Kliar i fingrarna med allt jag vill köpa haha. Sen en annan sak jag ser fram emot är att vi ska ha tacos/mys/idol kväll imorgon hos emelie vi brudar. Väldigt välbehövligt, behöver lite skratt och lite skitsnack känn ja. Vi höres pöss

221013

 

181013 - helg

 

171013

Ibland önskar jag att livet hade en pausknapp. Just som sånna här dagar när verkligen allt går åt helvete. Försöker lägga all min tid på lägenheten eftersom jag vill få allt klart så fort så möjligt så jag kan känna mig som hemma nångång och fortsätta med mitt liv. Och det är verkligen jättekul men när saker runt omkring vill jävlas känns det inte alls lika roligt. Bland annat min telefon som inte fungerar ifall den inte sitter i en laddare och jag har pratat med Telia och får inget vettigt svar. Sedan så köpte jag ju en tv när jag och emelie var i Umeå som jag öppnade förra veckan och gissa vad, varken tvdosan eller strömkabeln fanns där. Och som pricken över i så trodde dom mig inte först utan de sa bara "ja det var ju väldigt konstigt" precis som "ja och det ska vi tro på" Så jag har fått ringa hit och dit och får varken svar eller min kabel och tvdosa. Så imorgon ringer en arg Josefine From och skickar dom inte en dosjävel ska dom få se på satan. Och sen en massa annat onödigt helvete som händer som jag inte tänker ta upp här men som tar upp så mycke onödig energi som jag egentligen inte ens har. GAH! Men imorrn ska jag i alla fall sova ut, för det behöver jag. Är förmodligen på bättre humör imorgon också men just behövde jag dampa av mig lite. Nya tag imorgon, god natt!

151013

Hej hej heeej. Sitter på jobbet och slutar snart, då ska jag hämta villiam hos anna sen hem och sova som en liten gris. Har varit en låång dag, eller rättare sagt dagar. Varje dag är det full fart, #aldrigvila hehe.
Hallen är nu tapetserad klar, mamma och pappa är två änglar från ovan som hjälper mig så mycket. Och är så sjukt nöjd också, kommer bli grymt när det är klart. Jag och Anna har målat som två judar idag och vi hann faktiskt hela tvrummet två varv. Hon är också en riktigt ängel som hjälpt mig måla + har ville ikväll och har till och med tvättat upp han. Nu ska bara listerna målas på en gång till i tvrummet, sedan hallen också, sen är 3 rum helt klara. Helt sinnes vad det går undan. Annars händer det inte så mycket spännande. Jo förresten är jag glad att mina kära vänner har börjat blogga mer, fet tumme upp! PUSS

131013

 
 
Då kör vi sista passet för den här helgen. Heja heja u can do it. (Vilket det inte känns som just nu men få trösta mig med två dagars ledighet efter klockan 7 ikv. Och med ledighet menas att slita hemma ist, tapetsering startar imorgon) PUSS

121013 - jotex inspo

 
 
 

111013

Namn: Malin Josefine From var namnet

Ålder: 20 bast

Bor: Villaryd

Beskriv din bästa egenskap. Jag är väldigt empatiskt och bryr mig mycket om vad andra känner och tycker.

Beskriv din sämsta egenskap. Hm, ganska känslig och kan lätt överanalysera saker.

Vad ser du fram emot? Jag ser fram emot en sak som händer i december, tänker inte avslöja vad det får ni veta längre fram hihihi. Annars inget speciellt, tänker bara försöka leva livet fullt ut så jag hoppas det kommer en massa mer saker att se fram emot.

Hur ser ditt liv ut om tio år? 30 år. Förhoppningsvis har jag barn, eller jag vet att jag har barn då. Måste bara ha det. Sen så har jag nog träffat kärleken i livet och är lyckligare än någonsin. Jobbar (med vad vet jag inte men jag trivs som fisken i vattnet) Tjänar bra gör jag också. Har ett hus som jag har fått inreda precis som jag vill och minst en hund. Juste kör en av Lyckseles snyggaste bilar och har äntligen tagit tummen ur och tagit skoterkortet och köpt mig en fin skoter. Sen så innan familj/hus/hund/bil delen av mitt liv så reser jag så mycket så möjligt med kompisar och kanske förhoppningsvis med kärleken och familjen. Både solsemestrar och kanske shoppingsemestrar på spännande ställen.

HAHAHA, ja om man kunde bestämma själv så..

Om du är realistiskt, hur ser ditt liv ut tio år? Ja.. Jobbar väl som undersköterska nånstans och FÖRHOPPNINGSVIS har jag barn och man/fästman/sambo/pojkvän/särbo ;) Men jag tvivlar inte på att jag kommer ha rest mycket för det är någonting jag verkligen vill.

Hur kommer du rösta i valet nästa år? ingen aning, är inte så insatt men inte då moderaterna iaf.

Tre bra låtar som du lyssnar mycket på nu. Mirror - Jay z Bruno mars , What now - Rihanna , nån fler får ni inte :)

Någon åsikt om Miley Cyrus? Ärligt talat så bryr jag mig inte för fem öre om vad hon håller på med. Visst hon verkar ha flippat men det är väl inte så konstigt. Tänk vilken jävla press dom har på sig, fotografer överallt, ska alltid va perfekt, säga perfekta saker, ha perfekta kläder osvosvosvosv. Vem skulle inte flippa?!

Om du fick äta en sak för resten av ditt liv vad skulle det vara? Skulle jag ha popcorn, dipp och marabou digistive skulle jag klara mig hela livet

 

Vilka ögonblick är dina mörkaste? Ångest. Värsta känslan i alla sammanhang.

Och de mest ljusa? När man kan vända på saker och försöka se det positiva. Då blir allt lättare lovar :)


101013

Tänker börja med att skriva att jag tycker mina kära vänner är dåliga på blogga, än fast jag har ganska stor koll på vad som händer i era liv är det ju era bloggar jag tycker är roligast att läsa. Så mer bloggande tack! (och en blöt kyss till jensa som tagit tummen ur, keep up the good work) Har hållit på hela dagen lång i läggan, badrummet är så gott som färdigt. Det var typ aprikosfärgat och nu är det vitt. Här även börjat skrapa och spackla och imorgon kommer mamma hit och vi ska fortsätta med det. Går ju framåt det här! Annars händer det inte så himla mycket, har varit sjuk men är någorlunda frisk nu så ska jobba i helgen. Sen saknar jag wilmis och elmer som jag inte träffat på flera dagar nu så hoppas på att få träffas i helgen och mysa lite. Nu ska jag vik in åren så jag orkar upp i tid imorrn, natti natti








071013

Måndag igen, veckans bästa dag eller hur vare.. Haha! Sitter på jobbet just nu, 7-12 jobbar jag idag så då ska ja skynda mig hem för lybo ska komma förbi och vi ska prata tapeter, haappie girl! Sen ska jag fixa och dona på i läggan idag hade ja tänkt. Långt ifrån klart men ändå en bit på väg. Köpte ett köksbord i helgen och när tapeterna är på plats måste jag bara fixa en soffa. Självklart är det roligt att hålla på att fixa men dom här större. grejerna vill man ändå ha på plats.. Tex en soffa. Men den som väntar på nått gott..







RSS 2.0