291213

Så sjukt uttråkande att vara sjuk. Här har jag legat timme ut och timme in, inge bra på tv är det då heller.. Som tur är kom mamma förbi med köttsoppa och blåbärssoppa så lite mat har jag fått i mig! Sen va elin förbi nyss och räddade min kväll med hela säsong 5 av sex and the city, plus en cola och chips eftersom jag är jätte saltsugen. Hur det går att äta är en annan femma, få väl köra de i mixern innan ;) Febern ha då lugna sig lite iaf men halsmandlarna är fortfarande som två golfbollar. Hoppas hoppas hoppas jag är frisk till nyår!





281213 - Årsresumé

Då var vi inne på dom sista dagarna av det här året. Det värsta men samtidigt bästa året hittills, mycke roligt som hänt men även svåra beslut och en vardag som förändrades helt och hållet. Eftersom jag ligger hemma och är sjuk tänkte jag köra en liten klyschig sammanfattning av det här året. För tro mig, jag har inget bättre för mig.

Januari. Jobbade natt på villaryd, bodde tillsammans med min dåvarande sambo på villarydsvägen. Jag tyckte livet rullade på bra, med jobb, kärlek, kompisar osvosv. Den 2 januari fick jag ett samtal av min bror att jag hade blivit faster till en liten tjej. En liten tjej som tog oss alla med storm. Visste inte att man kunde känna så mycket kärlek för en sådan liten en. Så det var väldigt stort, svårslagen start på 2013 helt klart ♡

Februari. En ganska lugn månad. mycke fest dock. Fick veta att min syster var gravid, blev såå glad men samtidigt så chockad. Väldigt svårt att ta in att den man har varit närmast i hela sitt liv ska ha barn. En syster är en syster, en annan del av en själv typ. (Nu säger jag inte att det blev annorlunda med wilma, det var absolut samma glädje) Jobbet rullade på, många roliga fester.

Mars. Drog igång med träningen som värst, rasade i vikt. Hade magkatarr i omgångar och min kropp mådde inte riktigt bra. Bokade en resa till gran canaria med Sandra, 2 veckor i slutet av maj skulle vi hare gött. Längtade varje dag! Mitt första kusinbarn kom till världen, en underbart söt liten mörk skönhet. Fick även veta att jag skulle måste byta jobb, kändes väl sisådär. Trivdes ju så bra på villaryd, visste inte vad 76an var för något ställe. Men glad att det löste sig med jobb iaf. Gjorde min andra tatuering som jag blev så sjukt nöjd över.

April. Bytte jobb, stor omställning men märkte ganska snabbt att jag trivdes och att personalen var helt underbar. Tog ett tag att komma in i rutinerna, från att jobba natt till att jobba dag. Tärna på påsk, som vanligt väldigt trevligt. Några fina dagar fick vi och många roliga skoterturer.

Maj. La av med träningen, min kropp mådde inte bra. Vägde på tok för lite och många tankar som cirkulerade. Köpte en systemkamera som gjorde vardagen lite roligare. Men annars har jag inte så mycket gott att säga om maj. Ångest, stress, massa olika tankar som snurrade. Det enda positiva var att vi i slutet av maj åkte iväg till gran canaria i hela två veckor och bara mådde. Ett fantastiskt ställe.

Juni. Kom hem från gran canaria. Hade haft en sjuk resa, träffat och lärt känna massa roligt folk och bara stängt av allt som betydde lycksele, vardag. Fyllde 20 år, fick gå på systemet och känna mig vuxen ;) Förutom de var det nog den värsta månaden detta år. Eller på många år. Ett nästan 4 årigt förhållande tog slut och hela vardagen förändrades. Visste ingenting, varken om jobb eller boende eller nånting. Ne urs det var en jobbig tid, måste säga att min syster var ett enormt stöd och fick mig att försöka se framåt. Eller det var ju alla mina kompisar och min familj också självklart. Men det var nästan som om hon läste mina tankar, sa precis vad jag behövde höra.

Juli. Kämpade mig igenom ett skit schema, mycket stress på jobbet. Hann iväg till Åsele och några fester i Berglunda vilket inte alltid slutade i succé om säger så. Haha. Men travlogen levererade som vanligt :) Jobbade största delen av motorveckan men tog mig ut två kvällar ändå och hade faktiskt riktigt roligt. Vädret var optimalt och det är så kul när annars tråkiga lycksele blir så fullt av folk och folk är så taggade! Bokade en resa med Sandra för en liten reunion med skånefolket vi träffade i gran canaria och längtade självklart jättemycket efter det.

Augusti. Fick en ny sambo vid namn sandra, som jag förövrigt är evigt tacksam för allt du gjorde för mig under den tiden♡ En lägenhet som skulle börja städas ut och var i jakt efter något eget. Lite fest nu och då, fotografering av min fina syster dom var i slutspurten av sin graviditet. I slutet av augusti åkte vi ner till fina helsingborg och hade det underbart i några dagar. En av de finare städer jag någonsin varit i. Vi gick ut, shoppade, åt gott, umgicks å hade de allmänt bra. När vi kom hem igen skulle vi ha besiktning på lägenheten och därmed kunna lägga saker och ting bakom sig för att kunna gå vidare.

September. Bodde med Sandra än, fick tag i en lägenhet (ett renoveringsobjekt) från och med 1/10. Så bodde med Sandra, nån utgång, väntade spänt på att elin skulle föda. Fick glada besked på jobbet. Var med emelie till Umeå och storshoppade inför flytten. Och tillslut, den 25/9 kom en liten knubbis till världen som fick mosters hjärta att smälta. Helt obeskrivlig känsla ♡♡

Oktober. Fick lägenheten, och då vare bara att dra igång med renoveringen. För fräsch var det sista han var. Det skulle målas och tapetseras i alla fem rum. Alla lister skulle målas. Som vi slet. Tack till allihopa som hjälpte till på något sätt. Kommer faktiskt int ihåg så mycket annat av oktober än allt jäkla slit. Jo på halloween tog jag och Anna oss ut, snyggare än vanligt med rosa peruker och punkkläder, haha.

November. Minns inte när men någon gång i november blev vi klara med min lägenhet. Även min soffa komme så de mesta var som på plats. Och jag kunde andas ut lite :) Bokade den tredje och sista resan för i år, London 5 dagar i början av december. Annars var det nog inte så mycket annat som hände. Kunde väl som för första gången på flera månader landa. Vilket var himla skönt.

December. Äntligen var december här och vi skulle åka iväg till London. Fan va ja hade längtat, helt sjukt! En låång resa dit men de vare värt. Vi shoppade, festade, firade sandra, såg big ben, åkte london eye, var på vaxmuseet. Bästa av allt var att vi tog vara på tiden vi hade, Inge mycke sömn haha. Tog väl typ två veckor innan man var återställd ;) Men iaf helt jävla fantastisk resa! Kom hem till lycksele, julbakade och längtade efter jul. Har dock jobbat i princip hela julen och nu när jag väl är ledig blir jag sjuk.. Men förhoppningsvis är jag frisk till nyår :)

Som sagt ett händelserikt år med många mot- och medgångar. Men man kan ju om inte annat lära sig av de och bli starkare som person :) Nu tycker ja det kan bli 2014, en nystart! Detta SKA bli ett bra år! Gott nytt år och puss och kram på er.

261213

Då va dom värsta dagarna den här veckan bortgjorda, jobbat jul å juldagen men nu jobbar jag bara imorgon till 4 sen har jag 5 dagar ledigt. Det förtjänar jag faktiskt. Hade roligt ute på juldagen, mycket folk som satan och bra drag! Dock så hände en massa random grejer, men men roligt hade vi då iallafall! ikväll ha ja äntligen fått öppna mina julklappar som legat och väntat på mig eftersom ja mestadels jobbat. Fick bla pengar, smycken, träningskläder, strykjärn, pallar, prydnadssaker osvosv. Är jättenöjd! Men även jättetrött, så natti natti puss å kram









221213

Nu viker ja in efter en ovanligt seg helg med jobb, feber och förkylning. Nya tag imorgon, eller nångång. Tack och gonatt!




201213

Kom hem för ett tag sen, har varit ute på prommis med ville och limpan. Och innan det så har jag jobbat hela kvällen. Nu ska jag och grabbarna mysa ner oss i sängen med gossip girl och naturgodis. Inte helt fel! Jobbar ju hela helgen så lär inte hända allt för mycket. Kan inte nån bara ta mig till London snälla, skulle göra mycket för att få vara där exakt nu! Sjukt va roligt vi hade :)


Vad säger ni brudar, när bokar vi?






181213








161213










161213

Haft en bra helg, skitrolig gårkväll och myskväll ikväll me familjen! Har dock feber så måste försöka vila upp mig lite. För imorgon klockan 7 börjar en väldigt intensiv vecka. Annars så händer det inte så mycket roligt, livet rullar på bra nu.




121213 - London del 1
















































































111213

Har en massa att berätta och en massa bilder som ska in på bloggen men just nu är jag påväg på jobbet så blir ett kortare inlägg. Vi har iallafall haft det så sjukt bra på alla sätt och vis. London, vilken jävla upplevelse och vilken jävla stad! Det är nog något man måste uppleva själv, vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva. En sak är säker och det är att det inte var sista gången jag var där :)










041213

Allt förhoppningsvis packat och klart, snart hämtar dom upp mig och sedan åker vi iväg mot Umeå. Imorgon bitti flyger vi och vi är i London ca 16:00 eftersom vi mellanlandar i Riga. Har haft världens sämsta dag, stressat som en idiot eftersom jag i vanlig ordning inte packar förns typ en timme innan, mindre roliga besked på jobbet (inte arbetslös om ni skulle tro det) sedan magkatarren från helvetet på det! MEN nu ska jag släppa allt och ha en jävligt rolig helg i London. Puss på er så hörs vi :)




021213 - julemys




RSS 2.0