271212

Bloggappen verka inte ha alla hemma för jag kan inte lägga in mer än en bild i taget, men jag vill ba säga tack som fan för juldagen! Fyfan minns inte när ja hade så kul senast. Nu efter en väldigt jobbig vecka på jobbet så väntar en väldigt skön en. Är ledig över en vecka i sträck så nu ska jag vila upp ordentligt och bara må!


251212 - jul, familj, lycka, kärlek osvosv

Hade en en helt underbar julafton med goa släkten och även hos älskling med hans familj. Vi var hos Ralf och Karin med släkten på pappas sida. Åt go mat och fick en massa fina julklappar. (Kan lägga in bilder sen) Sen så avrundade vi som vanligt med julklappsleken som är så jävla kul! Vann två grejer, ett lila blockljus och en liten vit hjärtformad välkommen-skylt. Med tanke på att många inte fick något alls är jag nöjd ;) Sen efter leken for jag och oskar på norräng och där fick jag massa grejer också! Nu är jag då på jobbet och jobbar hela dagen lång. Ska försöka ladda upp batterierna för ikväll blire fullt ös medvetslös, haha. Hoppas iaf ni hade en bra jul för de hade jag! :)


201212

Efter några tunga arbetsnätter så sov jag 5 timmar när jag kom hem imorse. Kände mig som en helt ny människa när jag vakna så det var nog behövligt! Jeffan kom förbi en sväng och uppdatera mig om live sitt sen gjorde jag pannkakor och fixade på i läggan tills jag och Sandra raggade litegrann. Hon ha ju nytage körkorte så de va kul! Ikväll har jag jobbat och jag längtar till imorrn för då är jag leeeeedig hihi. Känns som det var år och dagar sen! Jobbar ju dock lördag och söndag så imorrn ska jag ta vara på, om vi nu inte går under ;)


191212

Fick hem mitt paket från lyko idag. Schampo, balsam, hårinpackning, ögonkräm, redkens torrschampo och en massa sminkpenslar fanns det där i! En liten tröst på den här dryga arbetsveckan :)


151212

Idag har det inhandlats julklappar, och en massa andra smågrejer till läggan. Kortet går som varmt nu innan jul ;) Tur man får lön tidigare den här månaden iallafall haha.. Annars händer det inte alltför mycket, är inne på min andra natt för den här helgen. Och nästa vecka under juldagarna så jobbar jag dag för då behövs ingen natt! Blir spännande men då får jag ju iallafall sova hemma. Och på tal om sova så måste jag nog göra de nu så jag orkar upp imorrn så nattinatti


141212 - make it count

Och ännu en ung kille har nu förlorat livet i en väldigt onödig och hemsk olycka, i vår lilla stad. Dessutom hade han ju hela sitt liv framför sig.. Detta händer nånstans varje dag men ändå lyckas man göra sig blind för det och på ett sätt tro att man är odödlig. Och sina närmsta lika så. Men ingen kommer att klara sig levande ur detta liv så försök leva och njut medan du kan. Gör vad som får dig att bli glad och var rädd om människor som gör ditt liv till nånting bättre!


131212 - in love

 
 
 
 
 
 
Kära dolce & gabbana om du befinner dig i en av mina julklappar ska jag vara
snäll hela året! Mvh Josefine.

121212 - älskade ville

Imorse for jag och ville iväg på en roadtrip till vännäs, för att försöka klura ut vad som är fel på honom. Vägen och vädret var åt helvete så jag bad till gud att jag skulle överleva resan. Och det gjorde jag iallafall och vi tog oss till veterinären. Efter några kontroller så hade veterinären nästan bestämt att ville hade ett medfött fel som man inte kan göra något åt. Och vad det skulle leda till kan ni säkert klura ut.. Men jag tyckte det var så konstigt så jag ville kolla honom mer och det visade sig att hans crp var aalldeles för högt vilket betyder att han behöver antibiotika. Så nu har han fått två kurer som han ska äta i 2 veckor plus en kortisonspruta. En väldigt stor klump försvann från min mage, nu kan han snart andas som vanligt och må bra. Det var värt djävulsresorna 10 gånger om, dock känns det lite onödigt när jag vet att dom lika gärna kan ta ett crp här i lycksele.. Men men, slutet gott allting gott :)


111212

Ville bara skriva att jag hoppas dom firat dig lika mycket där borta, och jag hoppas du haft en riktigt bra födelsedag! Kom hem nån gång så vi kan trycka trycka popcorn och dip för en hel armé :)


111212 - ice ice baby


101212

En del av grejerna vi köpte i umeå. Sen köpte vi massa smågrejer till läggan och en massa julklappar! Några tusen fattigare men helnöjd ändå ;)


081212 - sandras dag

Med det här inlägget vill jag gratta min kära vän sandra som fyller år idag. Hoppas du har en underbar dag :). Presenten från mig blir en trerätters hos mig, en middag för två med levande ljus och lite romantisk jazz i bakgrunden. Tänkte att förrätten blir en sparris, avokado och majs sallad. Huvudrätten blir potatisgratäng och kalvsylta med lite rårörda lingon och kall bea. Efterrätten blir hallonpaj med 95% hallon och 5% paj och en absinth shot. Hoppas du vill komma på middan för det kanske smakar gott. Ta bara med en 50 lapp för alla kostnader(sparrisen va fan inte ens på extrapris) Pricken över i är att du får äta lussekissar med mig och ronan! Hoppas du ser fram emot min överaskningsmiddag, bara så du vet är den på juldagen och eftersom du tagit körkortet då får du köra mig på hotellet(alltså ingen absinth shot till dig...) med detta vill jag skriva grattis på födelsedagen. Tú es un chica muchas bonitas<3<3

061212

Kände för att bjuda på en snygg bild en dag som denna. Har inte gjort så mycket idag, ätit lunch på norräng, och gjort nå ärenden. Och klockan fyra börjar jag jobba så innan dess ska jag ha hunnit diska och städa bort här hemma undra hur det ska gå med den saken.. Annars har jag inte så mycket att säga, eller ja ja kan ju berätta att jag klippte lugg igår. Vart tvär less och tänkte ne nu jävlar, så emelie kom hit och klippte upp mitt hår och klippte lugg. Är jävligt ovan så jag vet inte riktigt vad jag tycker själv men jag får väl ge det några dagar och se hur det känns. Men nån bild få ni ICKET!

041212

Idag har jag mestadels varit hemma, har nämligen åkt på en förkylning och har ingen ork alls.. Men kvällen har jag spenderat hos Anna med Anna och Sandra. Vi såg på tv, pratade å skrattade ;) Skönt att komma hemifrån när man har varit hemma flera dagar i sträck. Ville fick följa, han gillar att följa med dit. Då få han strutta runt i huset som en chef. Hoppas bara att han blir frisk snart lillkillen min..


031212 - believe in yourself


021212

Jag har två sociala killar här som ligger och snarkar, en på golvet och en i soffan. Ville har ju varit med bosse hela gårdagen, inatt och imorse så han förstår jag men den andra, ja han är väl bakis än kanske? Nu ska jag iallafall strax bege mig iväg på jobbet, en natt kvar av min jobbarhelg. Känns riktigt skönt. Men med tanke på att jag har städat hela lägenheten själv idag och julpyntat, lagat mat, handlat, så känns det mer som att jag blir ledig än att jag ska och jobba.. haha. Som ni ser så har jag ljusat upp bloggen lite men just den här designen blir nog inte långvarig, får hitta på något bättre när jag har mer tid!

RSS 2.0