280214

Fint väder, marknadshelg och ledighelg dessutom. Kunde inte blivit bättre ☉🍷😆




260214

Mina ben bär mig inte så lika bra att lägga sig tidigt, köttade på gymmet ikväll och det lär kännas imorgon. Men det är skönt. Visst var detta ett väldigt värt inlägg? Godnatt på er iallafall 🙈




230214

Två dåliga bilder på vad jag fixade idag efter jobbet, ny matta och nya gardiner till sovrummet. Blev riktigt mysigt faktiskt!




Hursom, nu har jag gjort denna jobbhelg och ligger och mår med chips och dipp. Nu väntar en skön vecka me marknad och annat kul. Med andra ord är jag just nu en mycket glad tjej!

210214

Helgen till ära har jag gått och blivit lite ljusare. Men är inte riktigt klart än, måste bara klura på hur exakt jag vill ha det.


Nu ska jag efter en lång dag mysa ner mig i världens bästa säng och se nått på datorn. Morgondagen blir lika lång, gymmet shoppa och jobb 12-21:30 står på schemat. Hoppas iaf ni haft en mysig fredag, puss och kraam!

200214 - Feberfri och glad

Nu - iväg till elin.
Idag är en bra dag :)




Feb. 20, 2014


190214

Är hemma och har feber, igår likaså. Så mycke jävulskt tråkigt men får i varje fall vila upp mig (och sova igen lite timmar) för det tror jag jag behöver. Roar mig med att kolla igenom Sandras hårddisk med miljontals gammbilder. Man får ju skratta åt hur fan man sett ut och vilka jävla hårfärger man haft. Hahaha, men mycke roligt har vi gjort ojojoj.




110214

Kommer in från en lång och förjävla skön kvälls pw med v. Kommer att sova gott inatt! Iaf, nu är min lilla ledighet snart över. Men känns helt okej. Har haft en bra helg med bla dop, utgång och födelsedagsfirande :) Imorgon blir det upp tidigt och träna, sen ska jag nog åka runt och göra lite ärenden och kanske svänga förbi tina. Sen väntar jag spänt på min säng som kommer senast torsdag (!!) Vet att vi kommer komma väldigt bra överens hehe. Natti på er








090214
















050214

Behöver lite inspiration. Är så galet sugen!






030214

Är rätt slut på, har hela dagen försökt fördriva tiden med att göra roliga saker som att städa, handla och tvätta. Dagen började med lite tråkiga nyheter så försökte tänka på annat. Alltid något som ska dyka upp när man ska vara ledig och ha de bra.. Men dagens bästa äääär.. jag har beställt en säng 😍😆🙈 En fin stor säng som kommer om 2-8 dagar. LYCKA!

010214

Hallå alla fina! (fula också hehe) Sitter just nu på jobbet, längesen jag var såhär trött. Är ändå lugnt men kan inte sticka under stolen med att jag längtar tills klockan blir 4 imorgon och jag får ta helg. Annars är det inget speciellt så jag vet inte ens varför jag skulle blogga, tror inte ni är så sjukt intresserad av huruvida jag jobbar denna helg och om jag är trött. Men, nu vet ni de. Puss och kram




RSS 2.0