INGEN BRA UPPDATERING HÄR INTE

för frågan är om man verkligen hinner? jobb står på schemat varje dag, sen är det typ +20 000 grader varje dag och nu är det motorveckanhelgen. kan ni fatta?!? bästa helgen på hela året!
jobbade till kvart i 3 sen for jag och hämtade ut ett fult körkort och nu ska jag gå och byt om, sminka mig och känna lugnet tills jeffan kom för då drar helgens trevligheter igång!! lovar att ta miljoner bilder och ja hoppas att alla har en trevlig helg! pusspusspuss

BILDER FRÅN MAMMAS KAMERA


COVER


LEV IDAG; OCH IMORGON LIKASÅ


I'TS NOT ABOUT THE MONEY MONEY MONEY

har varit på stan idag me emelie och anna och gjort en massa ärenden å shoppa osåå. tog körkortskortet, framkallade en massa bilder, köpte två tunikor och ett par leggings, åt på frasses och sen for vi på happy homes för att va smakråd till emelie. om en halvtimma ungefär impulsdrar vi till umeå!! ändå kul :D

GRATTIS GUMMMAN






¨
Ha en underbar helg nu!

DAY BREAK

har rast från halv 1 till halv 5 nu så det känns skönt. känns dock inte lika skönt att fara tillbaka och jobba ikväll.. men rätt vare ä så är den här dagen slut och sen jobbar jag imorgon 7-17, sen en heel ledig vecka framför mig! ;) Iallafall, kanske ska berätta om jag och annas impulsivresa igår till åsele. anna slutade vid 9 sen kom hon förbi mig och eftersom vi inte hade nå bättre för oss så bestämde vi att vi skulle dit en sväng. vi for till anna, sen tankade vi jettan, sen ringde elin och sa att vi skulle ta jonathans passat  för att dom skulle åka med oss. så det var skönt att få köra den ist för jettan. vid 11 typ var vi framme och de var mycke folk överallt. på vägarna, i skogen, på broräcket, ja överallt, men inte en käft man kände igen typ. träffade anton och christoffer som fick ragga runt med oss litegrann sen for vi förbi på trillen men där vare ju inte heller någon. fick tvinga ut jennifer för att gratta henne och se i vilket skick hon var ;)
  än fast vi kom hem vid 2 och det var jääävligt tungt att kliva upp imorse, så var det ändå värt det. vi hade ju inget bättre för oss så. men jag kan ju lova att det ska bli gudomligt att få vik in åren ikväll!!



HE E BA Å BIT IHOP

på riktigt,  det känns fan inte bra att sitta hemma medans typ alla jag känner är och roar sig i åsele.
tanken på mitt schema den här helgen får mig typ att vilja gå och skära mig, det är fan sant :p frågade typ nästan alla på hela skytten men ingen ville byta med mig, och eftersom jag tydligen inte får ta ledigt så då fick jag ju va hemma istället. menmen, sånt är livet. så är det att bli vuxen och måsta ta ansvar ;) får väl tänka så att på löningsdagen så är det jag som mår! nu tror jag jag ska beställa hem lite kläder, he på en bra film, och försöka få tankarna åt nått annat håll istället för att sitta här och deppa.. ha en bra kväll!

har ju nils iallafall


HÄLLNÄS NU FÖR ATT FIRA ÄLSKADE MORMOR



I'M LEAVING ON MONDAY MORNING

har haft en skön helg. har solat, badat, fiskat, varit chaffis i malå, ätit gojävla mat och bara mått! nu väntar en halvdryg vecka med ett ganska jobbigt schema men i helgen blir det förhoppningsvis åsele, så det är ju något att se fram emot! annars inget nytt,  och tyvärr inga bilder heller.. nästa gång det händer något kul lovar jag ta med mig kameran! nu luktar det kycklinglasange i hela huset så nu måste ja kila, ha en bra kväll ;)

I'TS SOMETHING ALLRIGHT

allt rullar på. kan inte beskriva hur otroligt skönt det är att ha det där jäkla kortet, men samtidigt känns det
så jäkla konstigt och jag är så fruktansvärt ovan. men, kan inte klaga ;)
första kvällen så drog jag emelie emelie diana och oskar ut och ragga men vår lilla stad är ju inte så imponerande och mycket folk var det inte ute heller. men igår så for jag jennifer anna emelie emelie sandra och rasha ner på hedluna avan och vi köpte med oss jordgubbar, vindruvor, melon, godis, dricka osv och spelade spel och sånt. sen en stund innan vi for så tog jag och emeliesarna ett kvällsdopp. det var sjuukt varmt i vattnet!
sen for vi och då blev det raggen och sen for vi hem. älskar sånna här sommarkvällar, och självklart ska jag ju alltid glömma min kamera! och sist men inte minst så fick jag 3 presenter igår av ulf och anna för att jag tagit körkortet.. tur jag har söta svärföräldrar :)

DAGEN ÄR ÄNTLIGEN KOMMEN


SUMMER GIRLS

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- utomlands, södra sverige, eller i någon mysig stuga eller kanske vid någon strand me fint väder och gofolk!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- på stranden(med sol bad, kanske åka båt/ring/banan, och såklart nå gott å äta)

3. Vad lägger du helst på grillen?
- spelar inte så stor roll. så länge det inte är torrt och det är go marinad!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- har ju några veckors jobb kvar sen lutar det väl åt en sista minuten i slutet av sommarn. sen förutom motorveckan är inget annat inplanerat.
5. Dina bästa sommarfärger?
- vitt, orange, rosa

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
typ fylla och bräms ;)

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- grekland och alla mysiga stunder i stugan

8. Havet, sjön eller poolen?
- om vi säger att det är varmt, så blir det defenitivt havet. men en sjö eller en pool kan även va rätt härligt :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
när det är riktigt varmt väljer jag isglass eftersom jag inte är så stort fan av mjukglass. men annars typ knäckglass ;)

10. Vart går din drömsemester?
- USA, Thailand eller Maldiverna


UPPE MED TUPPEN

hittade två snygga bilder från vk.se från storumandagarna ;)


Eftersom jag aldrig verkar få sova den här sommaren så ska jag gå ut och njuta av det fina vädret så länge jag kan. redan vid 7 imorse var det 15 grader varmt, och det är så det ska va!


LILLKILLEN ÄR JU GRYM


CARA CARA MIA

har haft en sjukt rolig helg! på fredag tog vi det ganska lugnt för vi kom dit så pass sent. men på lördag så började vi dagen med att gå på marknan, åka karuseller osvosv. sen så blev det en lång dusch och ungefär 2timmars lång tillfixning med diana elin mamma mfl å nån cider på de :) sen vart det grillning med en massa trevligt folk, husvagnshäng, dansgala me emelie och en massa annat.
och nu vet jag att ni kommer att bli sur, men faktiskt var det så att jag och emelie fick sjunga med självaste måns zelmerlöv!!!! kan ni fatta?! ;) hahaha! vi stod längst fram och trängdes med en sur jävla kärring sen först så gick han emot emelie och sjöng till henne, sen lånade han elins solglasögon ett tag och sen hoppade han ner från scenen och gav jag och emelie micen. i efterhand kom jag på att kanske största delen av storuman hörde oss, men de vare värt. taack alla för en underbar helg!!



RSS 2.0