310113 - Picture it

Fördriver som vanligt tiden med att jobba, träna, se serier och sova. Inte mycket har förändrats men när tiden bara rinner iväg så prioriterar jag annat än att blogga! Bjuder iställtet på några bilder från senaste tiden. Lev och må mina vänner!
Fasters hjärta!
 
skotertur
 
Bocksliden
 
Te och dumlekakebak med systra min
 
4
Och sist men inte minst mina nya vinterpromenad-skor!
 

220113

You only live once, but if you live your life right – once is enough.


170113 - Mammi♥

Älsklings mamma for just, eftersom jag inte kunde fara hem på jonstavägen och fira henne kom hon hit med tårta och vi två hade minikalas här. Av oss fick hon silverörhängen. Älskade bästa mamma, hoppas du hade en underbar dag för det är du minst sagt värd! ♥ Är sjuk idag också, jag var så glad för jag har varit feberfri nästan hela dagen dock så har min hals varit åt helvete, men det är iallafall bättre än feber. Sen typ vid middan, BANG, hög feber. Hata!! Har tröstat mig med nästan hela säsong 5 av Sex and the city och ska göra det enda tills oskar kommer hem. Men jag blir så rastlös när jag är sjuk, hatar att ligga och göra ingenting alls..

170113 - Tips

Som ni minns beställde jag nyss hem en massa grejer från Lyko.se. Beställde bland annat hem den här ögonkrämen som var superdyr och skulle innehålla en jäkla massa bra grejer. Men den var bara skit. Blev ännu mer torr runt ögonen, nästan irriterad. Och den glittrade jättemycket? Så ja, den var skitdålig. Har nu i efterhand läst om folk som prövat den och alla är lika onöjda. Så köp den INTE!
 
 
Prövade däremot den här krämen som innehåller hjortron och massa c-vitamin och det var den bästa krämen jag använt tror jag. Dock var det en dag-kräm, men fungerade 100 gånger bättre runt ögonen än olays ögonkräm. Den var väldigt var väldigt len och drogs in i huden riktigt snabbt. Luktade dessutom jäkligt gott och huden blir lika len som en barnrumpa.Ska beställa hem fler krämer i den serien, både natt/dag och ögonkräm!
 
Sen vill jag bara säga att moroccan oil's schampo, balsam och hårinpackning var värda pengarna. Dom har mer oljor i sig så mitt hår blev iallafall inte lika torrt och frissigt, sen blir det inte längre flottigt efter en dag. Håret blir lika lent som när du använder moroccan oil's hårserum och luktar förjävla gott! Så dom rekommenderar jag starkt. Även att beställa från lyko, grejerna var här bara två dagar efter beställning och du får bonuspoäng varje gång du beställer. 
 

130113

Ikväll har det inte hänt mycket. Ligger som en strandad val i soffan, har nämligen feber.. Så te och någon bra film får rädda min kväll! Kan bjuda på den här för den gjorde min kväll en aning roligare iallafall! Haha.
 
 
 

011613 - Senaste

Promenader i kylan
 
Plankstek och marängswisch med min bättre hälft
 
 
Frisörn
 
Ville lärde sig hoppa upp i sängen</3
 
Samlade mod och tog två nya hål

130113

På grund av kylan så har jag mest hållt mig inomhus idag. En lite längre promenad med ville fick räcka för mig. Det hade annars varit en perfekt skoterdag om det inte varit så förbannat jävla kallt! Annars så har jag umgåtts med familjen ikväll. Först for jag på jonsta och träffa mamma&pappa sen for jag Elin Jonte och Robin och åt pizza. Sen var det slut på det roliga och jag började jobba. Ne nu ska jag inte låta så, som ni nog vet älskar jag faktiskt mitt jobb och jag trivs väldigt bra, men ni vet att inget är som hemma. Och nu har jag dessutom(halv nio imorgon bitti) gjort bort mig jobbarhelg och inväntar en underbar två-arbetsnätter-vecka och långhelg. High five!


120113


110113

Vaknade vid 10 imorse, fixade mig och åt sen for jag och ville till berglunda och hälsa på. Sen skulle jag och Anna på lindex men med min tur så skulle jag väl självklart köra fast i en liten snöhög på hennes gård. Så så långt tog vi oss. Ne men Annas pappa komme efter ett tag och putta på så vi tog oss faktiskt dit. Och jag hitta en bh, en liten grej till Wilma, en dagkräm och en ögonskugga. Allt på rea faktiskt! Efter det gjorde Oskar gokyckling som vi slängt i oss innan jag börja jobba. Längta tills ja ska sova för ja ha hallon/björnbär ramlösa och sourcream cashewnötter. MUMS!


100113

Dagen började med att jag och ville for till veterinärn och ville tog andra vaccinsprutan. Det gick så bra, han är så duktig lillgrisen min. Sen har jag fixat i läggan tills vi begav oss till skeå. För kväll har jag, oskars pappa & kompis tillsammans med 4069 hockeyfantaster sett AIK och Timrås match på Skellefteå kraft arena. Trots mitt näst intill obefintliga hockeyintresse var det väldigt spännande att se live. Sen har jag ju alltid innerst inne hejat på AIK än fast jag inte varit så engagerad. Så nu är vi ganska död och ska ba se nå family guy sen skalla kudden. Imorrn kväll börja min jobbarhelg men har massa roliga planer i helgen så det blir nog bra ändå. Sen så kommer wilma gumman hem från raja så då kanske man få rå om hon lite:)


070113

Sammanfattning av de senaste dagarna: mat, Wilma och sex and the city. Har ätit vääldigt mycket och det blir inte bättre av att jag tappat bort min börs därav gymkortet, men nu jävlar ska jag ta tag i träningen igen! Har träffat lilla Wilma nästan varje dag och jag har lika svårt att säga hejdå varje gång. Hur kan man älska någon så mycket som man bara sett och hållt i? Hon är verkligen världens finaste lilla Wilma! Sen har jag nötit serier och film. Mitt nya beroende är sex and the city, och det är så himla skönt nu när jag jobbar att ligga och kika :) Nu ska jag iaf se till att komma igång med träningen för jag mår som allra bäst när jag får träna. Sen så har jag en massa nyårslöften som jag ska börja jobba på(tro nu inte att det har med träningen att göra för att jag vill träna igen) men vad dom är får ingen veta hihi!! Nu ska ja mys ner mig i sänga nattinatti


070113 - tvåtusentolv

Vad gjorde du 2012 som du aldrig gjort förr?
Tog studenten, flyttade hemifrån, for utomlands med två av mina bästa kompisar, började jobba på riktigt, skaffade hund.

 
 

Vilka länder besökte du?
Grekland

Upptäckte du någon ny artist?
Jag har upptäckt många artister, kommer inte på någon speciell.

Vilken var den bästa boken du läste?

Det var nog syskonkärlek.

Vilken politisk fråga gjorde dig mest upprörd?
Hatar politik!

Något annat som gjorde dig upprörd?
Nog har jag varit upprörd mer en en gång under det här året men det är oftast inte så att jag i efterhand önskar att det kanske inte blivit si eller så för vid sådana tillfällen lär man sig ganska mycket om sig själv och om människor man har runt omkring sig. 

Vilken händelse gjorde dig mest glad?
Ja när jag fick veta att jag skulle bli faster, när ellinor ringde och sa att jag hade fått ett jobb, dagen när vi bokade rhodos resan, när vi hämtade ville, och många andra stunder med dom ja tyck om mest!

Vilken händelse var mest skrämmande?

 Ja alla olyckor som händer runt omkring oss där unga människor rycks bort alldeles för fort.

 

Vad skulle du vilja göra 2013, som du inte gjorde 2012?
Kanske börja läsa på universitet, resa mer, leva fullt ut.

Vad gick det mesta av dina pengar till?
Saker till läggan och hyror, mat, alkohol osv.

Vad önskar du att du gjort mera av?
Skita i energitjuvar och bry mig mer om människor jag verkligen vill ha i mitt liv.

Vad önskar du att du gjort mindre av?
Fega mindre. Man lev ba en gång.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Var hemma och hade främmande,fikade och fick en massa fina presenter av släkt och vänner!

Hur firade du midsommar?
Jag och oskar for till hans syster som bor i Skellefteå/kåge. Åt god mat, lekte lekar, åkte ut på havet med Pär's båt och dagen efter for vi till byske och sola och bada. Mycket trevligt!

Hur firade du jul?
Vaknade upp vid feber så vi tog det ganska lugnt på morgonen jag och oskar, gjorde julskinka och gjorde oss i ordning sen for vi på norräng och åt dopp i grytan och lämnade paket. Sen for vi hem och vilade lite mer innan vi for till Ralf och Karin och såg kalle och sen for oskar hem och åt. Så jag var mestadels med min familj hos mina kusiner och farmor och så vidare. Fick en jäkla massa paket och jättebra grejer, bland annat min älskade dolce och gabbana parfym och en plattång. Sen spelade vi julkappsleken och sist for jag på norräng och fick en massa paket där med. Bla örhängen och underställ. Trots febern hade jag en mycket bra jul.

Hur firade du nyårsafton?
Vart en lugn en i år.Var hos mamma och pappa med Oskar och Robin och Madde och spelade spel och tog det bara lugnt. Vid tolvslaget for vi på shell men där var det inte så mycket drag så vi for hem strax efter tolv och la oss.

 
 
 
 
 

Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2012?
Att man ska va rädd om människor runt omkring sig för allt kan fan hända.


030113 - Fasters lillhjärta

Om och om igen kollar jag på bilderna på lilla ängeln som föddes för ganska precis ett dygn sen. Min lilla brorsdotter. Än fast det är det mest naturliga som finns så blir man lika stum varje gång. En del av Madde, en del av Robin, en helt ny människa.(Mycket robin utseendemässigt iallafall:) Efterlängtad var hon, och världens finaste!


010113

The best way to predict the future is to create it. Lev och må mina vänner, 2013 ska jävlar i mig bli bästa året hittils!


RSS 2.0