Everlast - White trash beautiful

Jennifer och anna for nyss. Ha färgat håret på anna sen så ha vi suttit och gjort lite körkortsfrågor.. höhö
Ikväll ska jag väl inte göra så mycket, sitt och dröm om hur mycke ja vill beställa hem och gudarna ska veta att de klia i fingrarna!


4 - en bild på en konstig del av ditt liv


27 kommer alltid ligga nära hjärtat

helgen har varit lugn, har typ fikat sönder både hemma, på kalas och hos Johnny och Karin. Väntar nu på senadraget som ligg där nere och nördar nå spel på telefon... Suck. Men det är ju faktiskt våran dag idag så jag ska väl försöka va glad:). Godnatt!

3 - Någon i din familj



Min otroligt söta mamma! Hahaha:)

sommarjobb

Vaknade ganska tidigt av att chefen på skytten ringde och frågade om jag fortfarande ville jobba där i  sommar och om det skulle gå bra med inskolning på sportlovet. Så det känns sjukt bra!
Men jag kom på sen att jag kanske inte lät så hemskt trevlig för jag låg ju typ och sov när hon ringde. Typ; "hallåå" "jaaaa" "mmm" osv.  Haha men hon skulle ringa igen på måndag ;)
Nu ska jag se ett oth avsnitt innan jag ska gå och duscha. Rätt slapp dag kommer det att bli,  har en lektion så jag ska väl ungefär glassa tills den.Ska på skolan med jennifer och äta go-mat sen ska jag väl typ städa lite osvosv..


-08

2 - En bild på dig själv


tur man är livsnjutare


finally

Nu är risk ettan gjord, gud så himla skönt! Det var dock inte lika drygt som jag trodde, men 2 och en halv timme är ändå två och en halv timme, om ni fattar:)
Blev en kort skoldag för min del, så då gick jag hem och hämtade grejer inför kvällen sen gick jag tillbaka för att träffa sandra och jennifer för att sedan gå på stan och äta innan kursen. Så sjukt god knutens kycklingsallad är!
Iallafall, nu ska jag göra ett pass på orbitrecen och sen äta nygjorda semlor




1 - Någon du umgås väldigt mycket med




21:10

Äntligen är den här dagen över! Har inte gjort en enda vettig grej ikväll så nu ska ja krypa ner i min iskalla säng och se minst två one tree hill avsnitt. nattinatti




'life in frames'

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

just so you know

Så har jag inte så mycket roligt att berätta.Helgen har bestått mest av mat och mys och film. Bla Burlesque som jag tycker va skitbra! Snacka om att jag skulle kunna dö för Christina aguileras röst!! Har även kommit igång med one tree hill igen så nu har jag planerat på att bränna ut alla säsonger på skivor så ja kan mata in i dvdn ;) Haha.
Ska skriva klart engelskan nu har jag tänkt så jag kan göra något roligare ikväll. Slutade ju nänligen för typ en timme sen så jag har ju hela dagen på mig!

Dagens vill ha:


Friday i'm in love!

Våra lärare måste vara de bästa, iallafall ibland! Vi får styra våra lektioner så de passar oss bättre, till exempel som när jag ska till umeå vissa fredagar brukar de alltid gå bra att tex göra bort engelskan på lunchrasten så att jag kan komma iväg tidigare eller rent av ta en tidigare buss =)
Så 4 åker jag iväg till umeå. Men jag gruvar mig redan för det brukar alltid vara så förbannat mycket folk på fredagar, både på busstation och på bussen.

Och som alltid så missar jag när det händer någonting. Ikväll ska alla tjejerna ha myskväll hos Emelie och jag kan inte vara där :( Det är det jag hatar med distans-förhållande.. Men man kan ju inte dela sig i två så ni få ha det så roligt brudar, vi får göra någonting i veckan kanske :)






Slipknot-Snuff

Sitter och laddar hem massa gomusik, massa slipknot, bryan adams, bruno mars och så vidare. Min musiksmak är då fan den mest blandade jag vet. Allt från hårdrock till typ 80-tals ballader, men ja gillare :)
Vi slutade vid tolv så då gick jag på stan och kollade på täckbyxor. Hittade ett par svarta som var ganska snygga och inte allt för dyra. Dom jag EGENTLIGEN vill ha kostar typ 3800, men dom blire inte i vinter iallafall..
Så ikväll ska nog jag och mamma fara på stan och köpa dom.
Juste, hittade ju två nagellack på åhlens också



Dryg kväll väntas!



Ska slänga i mig maten sen ska jag och den här tjoppan på teorikväll. Inte de roligaste men som tur är är det ju bara en och en halvtimme =)


i want it that way

 Alla mina veckor ser exakt likadana ut och jag är så förbannat less, skola-mat-läxa-körkortsboken-sova. Vilket jävla liv jag har alltså! Jag vill ha körkortet!! jag vill ha en bil en tatuering och en systemkamera. En utlandsresa skulle inte heller sitta fel. Och jag vill inte ha min pojkvän 12 mil bort varenda vecka..
Har haft en sisådär dag och samhällsprovet som inte gick som jag ville göre ju inte bättre. Ska iallafall försöka hitta på något med någon ikväll, vad vet jag inte :)


snygg jävla biln!


Alla hjärtans dag

Helgen har varit mysig, vi har som vanligt inte gjort alltför mycket men de behövs inte :)
For inte på första lektion imorse för jag hade så förbannat ont i magen, men jag tog mig upp för andra och pallra
mig iväg i -28 graders kyla!!
Början på den här veckan ser väldigt jobbig ut, har samhällsprov imorrn och omvårdnadsprov på onsdag. Så ni vet ju vart ni ha me ikväll.

Förra årets alla hjärtans dag var betydligt mycket mysigare. Då var det tårta, rosor, choklad och hela köret.
Men iår ser det lite annorlunda ut. Ungefär jag ENSAM framför samhällsboken.


men jag älskar dig ändå ♥

just som det ska vara

Efter en trerätters go-middag på kantarellvägen sitter jag och väntar på oskar som är och gymmar,
för efter ska vi dit igen och duscha och se nån film :)


Man kan inte annat än älska fredagar!!

Jag hann inte skriva någonting igår men pappa fyllde ju år så jag umgicks mest med familjen och så,
sen tränade jag på svenskaredovisningen jag gjorde bort idag!
Kom iallafall just in, har varit och storhandla mat med pappa så snart ska jag börja göra fajitas, någon typ av kycklingtacos, gud så gott det ska bli.
Ikväll ska jag umgås med älskling som kommer hem snart så just nu kan det inte bli så mycket bättre =)

Mitt horoskop för idag
Tur: knappast någon vinst i spel idag
Hälsa: Vädret påverkar din hälsa mer än vanligt. Du bör därför vara extra försiktig, och sova och äta ordentligt.
Ekonomi: Pengar, om än bara en liten summa, kan komma dig till dels idag. Det kan gälla ett arv
Arbete: Dagen kan bjuda på extra många arbetsuppgifter. Gör så mycket du hinner men det finns ingen anledning att du sliter ut dig
Kärlek: Sannolikheten är ganska stor att hela dagen kan gå i kärlekens tecken. Om du försöker att följa dina impulser så kan mycket trevligt hända
Relationer: Vissa av dina vänner kan idag visa upp ett dåligt humör och detta kan lätt smitta av sig. Det är kanske bäst om du försöker hålla dig litet för dig själv

Lät väl hyffsat men kan väl inte riktigt hålla med om allt men jaja.
Ha en bra fredagskväll :)


15:33

Dunkar musik och lagar mat, kyckling mmmmmmmmmmmmmmm ;)

lite roar dom små

http://existenz.se/out.php?id=31203

http://www.youtube.com/watch?v=5nWxHZ_igxQ

http://www.youtube.com/watch?v=Q8qtFQbKgIo&feature=related

Godnatt!

Just one of these days

Alla dagar i veckan kommer förmodligen se likadana ut så det är nog ingen idé jag berättar alla prov och läxor vi har, hur jävla intressant är det på en skala? Men jag kan berätta att pappa fyller år på torsdag så ikväll ska jag elin och mamma på stan och kolla på en present. Sen imorgon ska jag och jennifer på teorikväll på medborgarskolan och skriva in oss och så vidare. Annars är det samma gamla vanliga. Men nu innan maten ska jag ligga och må framför solsidan =) Ha en bra kväll!


give it to me


19:38

Känner mig nådigt stolt, har pluggat igenom all denna skitläxa och sen har jag städat mitt rum och rensat garderoben, och jag är klar redan =) goood girl!
För iallafall och simmade efter skolan och det var jätteskönt, synd bara att ingen nångång vill eller kan följa men nästa vecka tror jag sandra och kanske anna skulle göra det! Nu får sängen, tvn, fika och naglarna roa mig resten av kvällen! tjing



00:24

Skrev nyss värsta långa inlägget om helgen men de försvann.. Så jag kan sammanfatta det såhär: vi har inte gjort någonting typ förutom när vi va och såg 3D bio i lördags. Vi såg trassel och den var lätt sevärd!! Fick även med mig en tunika och ett bälte =) bussresan hem var den drygaste och värsta någonsin, mådde illa och kändes som att jag skulle spy hela vägen hem.. Nu försöker jag sova men det går inte så bra, dels för att jag inte är trött men också för att jag hatar att sova själv och sängen känns alldeles för stor :/ men så är det , sov gott alla!

Because someone somewhere's going home tonight

Nu drar jag till umeå snart, ha en bra helg ciiaao


Weeping willows - Blue and alone

Nu sitter jag och fikar, och väntar på att håret ska torka lite mer så jag kan sätta in löshåret någongång.. kör på lockigt idag, intresseklubben ja vet men jag är ju typ klar och jag börjar inte förns 10 över 10 så jag ha inge bättre för mig....
Igår blev klädbytet äntligen av och helvete va roligt det var =) Alla la ut sina kläder i en del av rummet sen lotta vi om vem som skulle börja, sen fick man ta ett plagg var i sin ordning tills kläderna var slut. Jag är då jävligt nöjd! Fick med mig en klänning, tre tunikor, två jeansleggings, en ucla-tjocktröja, en kofta, en t-shirtar och två linnen. Och allt för nånting som bara ha lega i garderoben och skräpa ;D


inte riktigt så men nått i den stilen , ha en bra dag =)





Kul att man går här varje gång man är i umeå, hädanefter tar jag nog bussen!

Nioåring förföljdes på väg hem från skolan



UMEÅ En nioårig flicka blev förföljd av två män när hon var på väg hem från skolan i centrala Umeå förra veckan.
Samma dag blev en annan elev iakttagen av en okänd man utanför skolan.
– Det gör väldigt ont i hjärtat, säger flickans mamma.

De båda händelserna inträffade utanför Östermalmsskolan i fredags. På morgonen upplevde en förälder att en okänd man  iakttog ett barn som var på väg in i skolan.


16:12

Jennifer ringde och gjorde min dryga tisdag genom att berätta vilka som kommer på skolavslutningen,
Jay och Minnah!!! Jag ska ungefär bo vid scen 3 dagar innan för att få bra plats!!




Ikväll ska jag plugga-köra-städa-färga elins hår, inget spec men jag har då inte orken för de heller!


RSS 2.0