290212

gå promenad, äta, chilla, sen praktik tre-halvnio..

280212

Shit, det är redan snart middag. Känns som att den här dagen sprungit iväg. Än fast jag har varit vaken sen 5 ungefär och hunnit med praktik sen en massa andra smågrejer. Skulle egentligen vara med frida ikväll men hon kunde inte så då blir det mysak istället sen gymmet på det. Sitter iallafall och kollar runt på saker som jag ska beställa, bla ett serum för håret och en parfym. Har även letat satan efter studentklänningar och mitt sökande är troligtvis över. Har hittat två jättefina som det står i mellan :D Och på tal om klänningar så fick jag ett mail igår om balklänningen om att det blivit ett missförstånd om färgen, så dom ville bara försäkra sig om att det var rätt. Så nu är det nog på gång.. :)


TIPS

Helt underbart!

270212

Då var första praktikdagen gjord, gick faktisk jättebra. Dom var väldigt trevliga och jag kommer ha ett drömschema så jag har absolut inget att klaga över. Så det här blir nog jättebra :) För er som inte vet så ska jag iallafall vara på prästbolsvägen 14, gruppboende för funktionshindrade. Idag gick jag halv åtta till elva, som sagt drömschema, sen har jag varit duktig och städat lite på mitt rum och gått en långis med nissepisse. Hur underbart som helst, synd bara att lillgrisen alltid ska skita på dom mest olämpliga ställen. På vägen när man kör ut från tbg, vid rödljusen, mitt på torget osvosv..

MIN HELG

Började med att bästa Diana bjöd mig Sandra Jennifer och Tina på gomiddag. Sen efter det blev det några vinglas, jag har aldrig plus en godrink som dom gjorde. Eftersom jag av olika anledningar inte skulle med på puben så vart det väldigt lugnt för mig, men trevligt hade jag ändå :)
På lördagmorgon klev jag och o upp rätt tidigt för vädret var helt underbart, sen bestämde vi oss för att fara till bocksliden. Så vid halv tolv var vi iväg och vi åkte ungefär till tre, plus nå fikapauser. Det var hur skönt som helst, och backen var helt perfekt :) sen blev det middag på kantarellv me Ulf Anna Erik och Helena, det blev kött&potatisgratäng sen en chokladcheesecake me mango&hallonsås till, lyx;) efter maten följde vi med till Erik & Helena för att se Tintin, som faktiskt var jättebra :)
Den här morgon vart lika tidig för klockan 10 skulle jag möta Sandra för att fara på gymmet. Hur skönt som helst, körde både kondis och styrka så he lär väl kännes i gammkroppen imorrn ;) och eftersom det var lika fint väder idag så bestämde vi oss för att fara på isen & pimpla & grilla & sånt. Så då for jag jennifer Sandra Jonas Elin jonte & Nils till tannbäcksudden å gjorde de :) förutom att det blåste var det jättetrevligt att bara fara ut å göra nånting. Känns ju förjävligt att sitta inne en fin dag.
Och den här kvällen ser ut som så att jag mor & far ska upp på bbv till jonte & elin å spela bingolotto och ba chilla. Så de bli väl ungefär de och inte så mycket mer och det känns helt optimalt :)

Har haft en helt underbar helg iallafall!! Tänka sig vilka fina människor man har runt omkring sig!


CAN'T HIDE IT ANY LONGER

Förlåt Jennifer men de är dags å berätta nu...


TONIGHT

Blir det bandy för hela slanten :)


KAN MAN ANNAT ÄN Å LÄNGTA TILL SOMMARN?


SE ELLER INTE SE?

Efter maten hämta jag upp jennistjärt sen for vi till anna. Vi satt mest å chilla, & efter ett tag blev jag & Jennifer sugen på glass så då blev det en runda på Shell också ;) efter de for vi tillbaka bara en liten sväng & sen hem igen. Så nuär ja hemma å ha nyfika och överväger om jag ska se bigbrother eller inte... Exakt ALLA ser ju men jag brukar tycka det är dåligt? Sen är det lite jobbigt när det verkligen är numberone samtalsämne....


ADIOS MI AMIGO

ne inte näsan, utan min piercing som hängt med sen i början av 2007. byebye</3

SLÖ

Efter en riktigt slö dag blir det nu mysak med Frida & sen gymmet med lilla sessan :)


PLUGG, PLUGG, PLUGG...



Nu har jag förhoppningsvis(?) pluggat klart för ikväll, har gjort jävla satans renässansuppgiften och sjukdomar i urinvägarna, även kärleksbrevet till santiago.. Ne nog om de, blir fan depp av att ba skriva om det!
Dagen har varit ganska lugn, en lång och skön promenad med älskling och bosse sen iväg till skolan för 3 lektioner. Sen har jag som sagt bara pluggat, MEN nu ska jag bara ta det lugnt :) göra mig nå gofika och se om det är något på tv, looovely


SÖNDAGSÅNGEST? NEJ TACK

Operation tahandomgammkroppen slutförd ;) Jag mamma och elin har tillbringat en timme på gymmet, ätit lunch, sen ett antal timmar på lasarettets bastu&dusch avdelning. Det blev skrubbning av hela kroppen, hårinpackning, ansiktsmask, noppa ögonbryn osv. Så nu må ja, & ska göra det resten av dagen genom att göra inte ett skit. hihihi

WATER MARBLING NAILS

Shulululu, blev en väldigt tidig lördag morgon för min del. Klockan ringde 7:30 för klockan 8:30 gick tåget till hällnäs som jag mamma&elin skulle me på. Hälsa på mormor&morfar, fika å åt lyxlunch och sedan vid 1 var vi hemma igen :) hur mysigt som helst med tanke på att vi ses så sällan, och man tänker inte på hur smidigt och billigt att bara ta tåget. Sen nu när vi kom hem ha jag & Elin hållit på med water marbling, säg ba de vilket jäkla pillergöra &tid ta de också.. Men resultatet blev väl någolunda.. :)


FREDAG

Dagen har till mestadels bara bestått av promenader. Först en dryg en från norräng i min ensamhet, sen en rolig en med nils då vi gick förbi djupskolavan och han fick springa och leka av sig lite det lilla spjuvret;)
Nu väntas go-mat hemma på jonsta med hela familjen förutom jonte&oskar, sen kanske mysak en sväng sen ska jag nog övernatta på bbv ikväll. Både jag och elin är ju käralös i helgen så det passa ju bra :)
Hoppas ni har en skön kväll, för det ska jag :)

GÖTT

Japp då had man helg, känns sjukt skönt än fast vi ha en massa uppgifter som ska göras. Få se till att göra bort det mesta i helgen för sen har vi ju ba en vecka till APU:n. Så jävla skönt!! Först en veckas praktik, sen lov, sen 4 veckors praktik, sen lov igen. Alltså inte skola på 7 hela veckor!! Sen äre ju typ ba en & en halv månad kvar till studenten, känns som tiden ba kom å springa iväg :D I nuläget ligger jag då i soffan & ta de piano, sen ska jag iväg en sväng till farmor & efter de mysak och innebandy! gött :)

ONSDAG

Ikväll stod jag för fikat! Har haft jennifer, elin, diana, madde och emma här och jag bakade en jättegod typ pajliknande sak me hallon&vit choklad :) onsdagsmys


BROWN EYED GIRL


SÖTOSKAR

Älskar dig, de vetu ♥


WILL U BE MY VALENTINE?


OLIKA BEBISAR

dör lite sådär lagomt inombords hihi

JÄVLA MAGE

Precis som robin säger, att ha magkatarr är som att man har ett hål i ryggen & när man äter åker det bara ut igenom på andra sidan.. Känns som att jag är hungrig jämt fast det är mer en känsla av illamående & smärta.. det är jobbigt som fan, hoppas att medicinen börjar verka bättre snart!
De enda positiva med kvällen är det jag fick med mig på stan & mammas tacos, så få väl nöja mig med det :)


DÖ LARS UPPGIFTER DÖ


MYS HOS ÄLSKLING

Kvällen började med palt hos svärfar&svärmor.Sen kontoret och ett antal soa-avsnitt. Precis som en söndagskväll ska va :)


MIN LÖRDAG

Det vart en lång lördag med både knuffarcupen & nykter fest hos Diana :)
På knuffarcupen va ja me Sandra å gick runt där, åt korv, hejja på supergirls & drifters osv. Det var mycket trevligt ;D efter det blev det knutn me lagen+jag å Madde. Sen så skull ja va chaffis åt brudarna o dom som va på festen oså och ja säg så här, än hur mycket ja tyck om er så var det ingen hitt.. He va tjafs hit å tjafs dit, folk bråka å va dryg sen ha man väl inte de bästa tålamodet heller :p men stundvis vare väl ändå ganska trevligt, fick ba bråka me jennifers växellåda litegrann ;) hihi



WTF

Fatta chocken jag fick, vadå withney houston död? Världens bästa sångerska var hon ju!

vila i frid



THINGS MY FATHER SAID

Mysig kväll!! Först kalas för pappa me släkt å annat gofolk som man träffar allt för sällan! Kan tillägga att cheesecake & chokladtårta fanns på plats ;) sen mysak en sväng där Jennifer å Sandra Diana Jonas osv va. Vi spela kort å annat kul:)


FREDAG

Nyss vaknat, ska gå och göra nå fika till mig och min skoterkille i garaget :) eftersom jag är ledig idag ska jag mest ta det lugnt, plugga inför sjukvårdsprovet, duscha och hjälpa mamma lite hemma för idag fyller min käre far år. Så ikväll blir det både middag&kalas me stora tjocka släkten :)


Oskars bestämde sig för att isolera på rummet igår;) men jag kan lova att det behövs, det är så sjuukt kallt!


PROM

Balklänningen är äntligen beställd :D så jävla skönt!! Hoppas den sitter bra! :)
& nu ska jag försöka få iväg ming andra goding. Den är i jättefint skick, använd 2 gånger och innan jag använde den så fixade vi till alla fållar. Helt fläck- och revfri. Och det är storlek XS/S.. Så brudar det är bara att höra av sig om ni är intresserade :)

HAHAH


HAAAPPYGIRL

Kan börja med att säga att jag är så jäkla glad att min aptit börjar komma tillbaka. Sakta men säkert, men ändå :D

Har gjort nästintill ingenting ikväll och det ska jag fortsätta med också ;) Har läst ur svenskaboken men annars har jag bara legat och kikat på studentklänningar, kika på tv och kännt lugnet! Resten av la familia är på bio och ser hamilton så jag och nils har det hur lugnt som helst här på jonsta. Nu ser vi tunnelbanan, vi båda faktiskt. Han ligger framför tv:n och kollar :O Hahah. Ne nu ska jag måtta mig själv för snart ska balklänningen beställas. Hihi

SOFFMYS ME DEN HÄR GODINGEN


ALLTING KOMMER LÖSAS Å BLI BÄTTRE IGEN

Efter en lång dag så ligger jag helt utmattad på sängen. Ska snart iväg på apoteket för nu står medicinering & vila på schemat framöver.. Hur som helst känns det skönt att veta vad felet var :)

Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Försöker läsa ut boken alkemisten, och sen ha jag å gubben börjat se sons of anarchy. Sjukt bra serie måste jag säga :)


DU OCH JAG UNDER TÄCKET BABY

Kroppen min strejkar än. Är dock int lika yr å så, men aptiten verka ha tagi långledigt eller nått & illamåendet verka ja int heller bli av med.. SUCK!
Få vila upp mig ikväll, försöka få i mig nå näring å ta mig på skolan imorrn.
Annars ska jag väl fortsätta med å drömma mig bort på Nelly, hm, gina osvosv...


Har tänkt mig pumps på balen men vet inte färg/typ än.. Ha kika på dom här litegrann men vet inte :)


DU

Det handlar inte om vem du vill gå till sängs med, utan vem du vill vakna upp brevid. Det handlar inte heller om att hitta den du vill leva tillsammans med, det handlar om vem du inte kan leva utan ♥


WHATS WRONG

Min kropp strejkar idag.. Är yr och mår illa, kan knappt stå rakt. Vet inte riktigt vad som händer, har haft magknip hela natten så någon sömn blev det inte. Fick då nån jävligt äcklig medicin av mamma som smakade jäger som tydligen skulle vara bra så få väl hoppas..
Annars har jag nyss beställt studentmössan hihi, och ska nu kolla runt på studentklänningar. Det känns så himla overkligt, men snart är vi där.

JAG VÄLKOMNAR KYLAN

Så länge man slipp gå ut såklart ;) Det är ju en perfekt ursäkt för att göra absolut ingenting :D
Men har dock vare ute en sväng idag å köpt bla nytt mobilskal&skydd, men nu kryp ja under filten igen!


HOW GREAT

Gomiddag & fredagsmys med familjen♥


HAHA SÖT


I'M FEELING HOTHOTHOT, NOT

Kul att alla på fb skriver typ "ååh -37" eller "fyfaan va kallt det är" medans man själv ligger kvar i sängen.. Kul att kliva upp? Svar nej.
Hade tänkt ta mig på skolan för å äta gopalt men det sket sig ju, så jag ska nog stranda mig under en filt och bara må hela dagen lång tillsammans med ett antal oth-avsnitt. Fast först ska jag nog ta mig en lång å jäkligt varm dusch hihi. Hare rätt bra ändå:)


KALLT SOM FAN

skola hela långa dagen, sen jobb hela långa kvällen
tur jag får hålla mig inomhus iallafall!!

DET VANLIGA

Började 10, och typ tjugo min efter så va lektionen slut och då åt jag äckel-mat på skolan sen var visst iv-valet inställt så då vare ba att paller sig hem igen. Har gjort en massa läxaa, ska iväg på stan en sväng och efter det en prommis med nils. Typ de vanliga jag gör när jag har tid över ;)

RSS 2.0