Jag älskar dig

27 är kommer alltid vara ett speciellt datum, det får mig alltid att tänka på hur lycklig du gör mig



270412

En tvåtimmars skoldag en fredag vi går på långhelg är helt ok. Nu håller jag på att packa för fullt för i eftermiddag far jag till tärna och blir där i helgen. Ska bli så himla skönt att komma iväg och bara må. Hoppas bara att vädergudarna är med oss ;)


260412

Allting rullar på som vanligt, har fått ordning på min kaos till vardag litegrann iallafall så nu kommer långhelgen lämpligt. Så då ska jag vila upp mig och må utan att behöva plugga dygnet runt. Dagen har bestått av planering av klassfest/student, nu är det mesta bestämt inför klassfesten och det känns jätteroligt att göra någonting hela klassen.  Sen religionstimmarna där jag fördjupat mig i satanismen. Det är lite scary men så sjukt spännande!! Kvällen ser ut som så att jag och anna ska på stan en sväng sen så hoppas jag att det blir bandy.
Känner suget att beställa hem lite vår/sommar stuffs!

240412

Köpte superbilliga smycken på Åhléns


240412

Idag säger vi grattis till den här snyggingen som blir 21 år. Hoppas du får en helt underbar dag :)

230412

Klockan sex imorse när jag klev upp var jag så positiv och glad främst för att jag lyckades ta mig upp, men även för att det är så sjukt skönt att duscha på morgonen. Men efter det vände allt. Kollade ut genom fönstret och vad fick jag se? Jo sursnön vräka ner. Vilket betydde att våren flyttades fram ytterligare men även att min promenad på skolan(från norräng) inte skulle bli av. Fick skjuts hem, körde på skolan, och på vägen från parkeringen hade mina fötter blivit så kalla och blöta att höll på att frysa ihjäl och jag visste att jag skulle gå i dom hela långa dagen. Och vad möts man av när man kommer in? En iskall skola, kan inte vara många ören dom lägger på skolans värme alltså. Några timmar gick och det var lunch, och för er som inte vet så är falukorv( tjockt skivad) bland det äckligaste jag vet och eftersom det stod ugnsstekt falukorv( ännu värre) på matlistan for jag & Sandra på frasses och åt och när vi kom tillbaka hade det visst inte varit korv utan chicken nuggets. Gick runt och frös några timmar till och så hade jag två betygsamtal, ett positivt och ett lite mindre positivt.Blev väl både chockad och en aning stressad.. Efter skolan körde jag hem den kallaste bilen i världen sen möttes jag av ett bombnedslag till rum och kontrollfreak som jag är betyder det kaos i mitt liv ungefär. Nu ligger jag och gruvar mig för ännu en pluggkväll som väntar....

Vet att inte världen gått under men jag har bara haft en riktig skitdag och kände för att skriva av mig här. Hoppas ni tycker synd om mig PEACE


230412

Ska strax bege mig iväg, en lång vecka väntar..

220412

Utgång igår med goa brudar. Hotellet var halvdött på något vis men inte tråkigt. Men som vanligt så har man ju alltid roligast på förfesten. Iallafall inte en gnutta bakis när jag vaknade. En hel jagorkarintegöraettskit dag väntar!


190412

Inte ens en vecka har gått och jag är redan så sjukt less på alla jävla uppgifter som bara ramlar in över oss. Har gjort bort en ikväll, tränat på två redovisningar och svarat på nå skitfrågor. Nu ska jag ägna mig åt något roligare, vad vet jag dock inte!

180412

Skulle in på Åhléns och köpa min gamla vanliga nagelförstärkning men det var slut så då gick jag in på lindex och hittade denna. Hoppas det är så bra som det ser ut att vara!


170412

Kom nästan just från emmoth, johan fyllde i min tatuering och OM det gjorde ont... Men det gick så fort och bra blev det ju så det är ju huvudsaken. Nu är den fin och fräsch till studenten och balen! Nu ska jag göra lite skolarbete sen ska jag ut och springa, japp ni läste rätt.. ;)

Får inte glömma, ett stort grattis till Oskars mamma som fyller år idag :)


160412

Första skoldagen, cheeeck. Nu är det bara att ge gärnet i ungefär 8 veckor sen studenten. Räknar ner för varje dag som går och studenten är typ det enda vi pratar om på skolan. Ja det och balen :) Jaglängtarjaglängtarjaglängtar!!!
Ja iallafall, ikväll så har jag anna jennifer hängt hos diana och vi har färgat hår och haft det allmänt soft. Så nu ska jag göra i ordning lite grejer och sedan invänta oskar som slutar jobba.

150412

Var riktigt jävligt när klockan ringde vid sex imorse, men upp och på jobbet tog jag mig och nu har jag rast sen har jag kvällen kvar. Dagen ser lugn ut, ta det lugnt och göra nå smågrejer bara sen är det bara att bege sig av på jobbet igen!
gammbild

140412

Det är så deprimerande att kolla facebook en sån här dag.. Exakt ALLA ska ut och roa sig ikväll, alla utom jag. Till och med oskar som nästan aldrig far ut ska ut, han har personalfest. Men jag valde ju att tjäna pengar istället så på så vis känns det ju bra :) jag hoppas iaf att alla har en SUUUPer kväll och att ni har roligt för mig också ;)


130412

Gårdagens shopping :) jeansleggings och blus från cubus, svarta jeans från halenz, en röd vår/sommarjacka från hm, underkläder från gina och lanzas heelt underbara hårserum från Stinas salong. Helt nöjd är jag. Och påtal om nöjd så har Oskars älskade mamma sytt till min klänning nu så nu sitter den som en smäck :) tacktacktack!!


120412

Blev väckt klockan åtta imorse av svärmora av att hon frågade om jag ville göra henne sällskap till skellefteå. Hon hade impuls bestämt sig att fara dit över dagen för att klippa & färga håret hos Stina och sen gå på stan. Eftersom jag inte hade nått bättre för mig så följde jag med och jag fick se stinas salong och sen shoppa litegrann :) och nu ikväll så ska hon hjälpa mig med balklänning som ska sys till litegrann, fast nu blev det hockey så nu ska jag och älskling göra varmchoklad och mackor och se family guy. Myyuys:)


110412

Har just jobbat klart så är hemma på lunch. Dagen ser allt annat än lugn ut för min del, har en jävla massa kläder som ska tvättas för ungefär allt luktar grillrök. Ska städa och renbädda på mitt rum, gå ut med nils på en långpromenad och sen klockan tre ska jag vara på jobbet igen för jag jobbar ikväll också.. Påsklov in my ass ;)

080412

Då är man hemma efter 4 underbara dagar i rajastrand, kändes lite tråkigt att åka men ändå jäkligt skönt att komma hem :) Förutom att jag haft lite feber och så så har det varit jättetrevligt! Vädret har varit mestadels bra och skotrarna har hållit hela helgen, kan ni tänka er ;) Är ganska slut på så ikväll blir det bara filmmys och dö i soffan ungefär. Bilder från i helgen får ni senare :)


040412

Har sprungit runt som en stucken gris hela dagen. Packat, handlat, packat lite mer, städat, handlat lite till osvosv. Men nu är det mesta klart så imorgon bäre äntligen iväg!! Har iallafall haft turen att ha haft Sandra hos mig hela kvällen i min ensamhet på jonstavägen utan mamma, pappa och hundarna. Så vi har ätit middag, sett sommaren medgöran och nötit rumble :) myyucket mysigt! Men nu måste jag sova så natti.


030412

Full rulle heela dagen. Jobbade 7-11, hade slutbedömningen sen städade vi ur en hel lägenhet plus "dom vanliga arbetssusdlorna". For hem och åt lunch sen bakade jag och sandra 40 chokladruter som jag skulle bjuda på eftersom det var sista dagen på praktiken. Diskade bort efter mig sen vare bara och fara tillbaka och jobba tre- halvnio. Och efter allra sista praktigdagen i mitt liv(förhoppningsvis) for jag hem och möttes av en massa disk som jag duktigt nog diskade bort innan oskar hämtade mig och nu ska vi dö i sängen till den sista dokusåpan :) och imorrn ska gudarna veta att josefine from ska sova lääng, så gott natt och peace out!


020412

(förra påsk)
Redan ny vecka. Vilket betyder att jag har två delade pass kvar på min praktik och sedan påsklov, har alltså jobbat till nu och ska jobba ikväll också. Likaså imorgon. Men efter det, då jäklar blir de borgafjäll och skoter för hela slanten ;)

010412

Dagen:
Dagen började med en krampaktig smärta som höll i sig större delen av dagen, som jag sagt tidigare så HATAR jag att vara tjej ibland. Sen kom Sandra och joina mig och vi åt lunch, såg film och åt glass och jordgubbar.
Ikväll har jag chillat med sandra, diana & jennifer en sväng och nu är jag hos o som kommit hem från tärna. Är så trött att jag viker in åren för ikväll redan nu! Nattinattii


010412

Och idag säger vi grattis till den här damen som fyller 19!! :) ha en bra dag, hoppas du inte är allt för bakis bara ;)


RSS 2.0