260213

Myser med min minsta prins till gossip girl. Jennifer och Emelie for just, först idag så for jag och jennifer på dollar och ica och handla. Sen for vi hem till mig och färga hår och löshår. Sen bjöd jag jennifer och emelie på kyckling paj sen toppade emelie mitt hår. Så nu känns det hundra gånger fräschare! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, se lite gossip girl och så. Har mensvärk för en hel armé så känner inte för att göra så mycket mer!
 
 

250213

Då var knegarhelgen över. Så jävla skönt! Tre dagars ledighet väntar och jag ska bara chilla, färga håret och få håret toppat, träna, njuta av vädret, sova osvosv. Älskar verkligen måndag efter jobbarhelg, då går man in i en vecka med endast två jobbarnätter och lång helg. Kunde inte bli bättre!! Nu ska jag läsa i femtio nyanser av honom sen sova så jävla gott i min egen säng. Så natti natti.
PUSS 

210213

Igår så kom jennifer och hämtade mig, sen hämtade vi anna i berglunda och sen vidare på frasses och åt. De va typ miljoner år sedan jag åt på frasses och förjävla gott var det. Vi blev även bjudna på glass efteråt, jag som HATAR mjukglass fick trycka i mig nästan hela för att inte känna mig dum haha! Sen for vi på stan och köpte bland annat stora vita love bokstäver som numera bor i mitt sovrumsfönster, en dagkräm, tvättpåsar. Sen for vi på dollar och köpte nå småsaker och sen hem. På kvällen va jag hos elin och jonte och chilla, vi såg TV och fika och prata. Lugn och skön kväll! Imorse vaknade jag upp ovanligt pigg så jag passade på att diska och städa undan här hemma, renbädda, klippa ville osv. Eftersom min energi har varit gone baby gone ett väldigt bra tag nu så måste man passa på när den väl dyker upp! Sen har jag gått en lång och skön promenad med lill grisen. Nu ligger jag och betalar lite räkningar och ska se lite gossip girl innan oskar kommer hem. Fick btw min marknads-klänning som jag beställde från nelly i måndags, den var jättefin och satt bra! Nu fattas bara mitt löshår som jag beställde igår från rapunzel. Hoppas jag blir lika nöjd över det! Juste, måste ju berätta att jag provade på akupunktur för första gången i mitt liv igår. Det ska tydligen hjälpa mot sömnsvårigheter och min jävla nacke. Kan säga att det var lite läskigt när hon börja trycka in nålar uppe på huvudet och mellan fingrarna typ men hon sa att man kunde se att jag reagerade på behandlingen och att jag ska komma tillbaka 4-5 gånger. Så vi får hoppas på det bästa!

140213


130212


130212

Ser att ni fortfarande existerar än fast den här bloggen kan va den tråkigaste jag vet. Mitt liv ser ut såhär:
Jobba-äta-sova-dö-jobba-äta-sova-dö-jobba-äta-sova-dö-jobba-äta-sova-dö-jobba-äta-sova-dö osvosv. 
Vad som är nytt är att jag äntligen tagit tummen ur och bokat tatueringstid! Så den 11 mars sitter jag och jennifer där och är nervösa, så jävla najs! Är taggad till 247578857587878! Har ju velat jätte länge men inte varit hundra på vad jag vill göra. Men nu jäklar :)
 

060213

Efter en lång och sömnlös jobbnatt ligger jag och envist försöka hålla mig vaken. Ska nämligen vara på gymmet halv 10. Men hur det ska gå vet jag inte, för jag är så sjukt trött! Annars idag ska jag roa mig med att diska och gå ut med ville, kanske städa om jag hinner. Dom lediga dagarna är dom roligaste right...... :p


RSS 2.0