250313

Håller på att göra lite vårfint hemma, lite ljusare. Ska gå in på happy homes och kika vad dom ha för gardiner/tyger. Men det får bli efter påsk! Just nu byter jag ut små detaljer bara :)


230313


140313 - lillmyran 20 år

Tyckte nyss jag julia och jennifer for och firade dig i öravan, men då fyllde du fjorton så det är sex år sen nu.. Åh herregud vad tiden går!! Hoppas iallafall att du får en underbar dag och det känns tråkigt att vi inte kan fira dig idag men vi ses ju imorgon så då får vi fira dig då. Känns som att jag känt dig en miljon år. Vi har gjort så mycket och varit med om så mycket tillsammans. Det spelar ingen roll vad som händer jag vet alltid vart jag har dig och jag är så glad över att jag har dig i mitt liv :)
 

120313

Haha alltså killen till vänster är så jävla ful!
 
 

100313

Skrev nyss värsta inlägget... Som försvann... Men nu ska jag göra min sista natt för den här veckan sen ledig några dagar. Och imorgon väntas roligheter!! Kommer väl kanske ut nån bild, om ni ha tur ;) hihi nattinatti!


090313

Älskar när jag jobbar helg och hinner med en massa annat om dagarna också. Alltså gå hem klockan åtta på morgon och sen ha hela dagen (nästan) ledigt, iaf till kvart i sju då jag börjar om igen. Imorse for jag hem och städade, fick besök av mamma sen kom elin och jonte och hämtade upp oss och vi for på second hand. Hittade ett par gula VILA jeans, en jättefin stickad kofta med knappar till ville när han är ute och går så det inte fastnar så mycket snö i hans päls och han börjar frysa. Skulle aldrig klä han inomhus eller av annat skäl än att han fryser. Om han gillar den är väl en annan femma ;) Sen drog vi lunch på lilla b innan jag for hem och gjorde i ordning planksteken jag bjöd elin och jonte på ikväll. Sen vare off to work! Imorgon planerar jag att hinna med en massa saker, sen så kommer ju grabbarna mina hem så förhoppningsvis hinner jag mysa med dom en stund innan jobbet. Är väldigt glad i livet just nu, har så mycket att vara tacksam för! Min älskade familj och mina underbara vänner, kärlekarna i mitt liv, min lilla brorsdotter och sen en massa roliga saker som jag längtar efter just nu! När man fokuserar på vad som är bra i livet blir allt så mycket lättare, jag lovar :) Nej slutsurrat för ikväll nu ska jag dejta john b! Natti


080313 - love it

Snart börjar min jobbarhelg.. Känns väl sisådär när mina två killar far till tärna i helgen och kör skoter i finvädret.. Men dagens positiva är iallafall att resan är bokad och betald. Så jävla skönt det ska bli, 2 hela veckor på gran canaria!! Finns inte ord :) Är ju dock ett tag kvar men då har man ju nånting att se fram emot.
 
 

RSS 2.0