JULMYYYS

Slår in julklappar och ska nu försöka mig på att fixa till mina naglar, kanske lite julinspererat? ;)

LOV

Japp jag lever. Och nu mer än vanligt eftersom jag har jullov  :D
tog en fet och välbehövlig sovmorgon, ska väl slänga i mig nå mat och sen kanske fara på swedbank.... fast skulle slippa om jag fick :p Förutom två vurpor inför tiotals bilar har det väl inte hänt så mycket. Eller det var ju party i helgen hos diana och det var trevligt så bilder kommer när jag tagit tummen ur röven. Och igår firade jag elin och jonathan lov genom nå vinglas, chirre och chicago. Också väldigt trevligt!
Nu innan jul ska jag nog bara må. Frossa mat, se greveholm och invänta helgen :)

DU ÄR EN GUD


PUSS PÅ HELG

som vanligt så tycker jag det är gudomligt med helg, och ikväll blire mys på mysak me billigt karra och andra
trevligheter hihih

SÅ NU VET NI LÄGET

kan börja med att påpeka att jag diana och jennifer bowla igår och jossigris vann visst. höhöhö
Dagen började med en lång och skön sovmorgon med älskling, och vid 2 ungefär gjorde vi bort våra 2 pa-redovisningar på skolan. Så nu är det bortgjort också! Haarre så nervös jag var innan, men det gick faktiskt bättre än förväntat!! Så nu ligg jag och pusta ut i soffan efter en långis med Nils och ska väl börja med mat snart, för mami och papi är i umeå så ja bli nog forever alone till middan.. Och ikväll blir det mysak sen bandy. Ååå asså bandy i mitt hjärta. Fan vad det är kul!!


BEEN THERE DONE THAT

Nu kan jag änteligen kryssa av svenska talet från min lista. SJUKT skönt att det är bortgjort!! Idag så hade vi ungefär bara det så jag har hunnit med en massa saker idag.  Har shoppat både julklappar, födelsedagspresent och några saker till mig själv ;)
till exempel dessa godingar som ska få pryda mina snea fingrar framöver

2011

Hur har ditt 2011 varit?
Mitt 2011 har varit bra, mycket bättre än 2010. Nu mot slutet har det hänt ovanligt mycket bra grejer! :)
Blev du kär i år?
Mer och mer för varje dag som går :)
Vad önskar du att du gjort mer?
Hm, i 1:an så brydde jag mig inte så mycket om skolan så då blev det så många fler kvällar med
brudarna än vad det har varit på sista tiden. Så jag kan väl tycka att det kanske ska finnas en mer balans
mellan skolan och fritid. Nog för att jag är glad över att jag satsat mycket på skolan, så kan man behöva en
paus då och då :)
Vad önskar du att du gjort mindre?
Ältat
Vem har du umgåtts med mest?
Har nog umgåtts mest med anna och jennifer i år.
Bästa minnet från 2011?
Utomlandsresan me ♥, och alla sommarkvällar i fint sällskap
Är det någonting som du vill ha mer av 2012?
Mer tid med älskling, mer jobb kanske
Var du gladare eller ledsnare än vad du vart tidigare år?
Ibörjan av året så var det ganska mycket upp och ner, så från och till var jag ganska nere men i höstas vände
det mesta! Så skillnaden från andra år är väl att det tvärt blev så himla bra.
Var det mest vilda utekvällar eller lugna hemmakvällar?
Det har ju varit periodvis, ibland är det mycket fest som till exempel på sommaren men på vintern blir det inte lika ofta.
Vem/vilka saknade du?
Saknade väl kanske inte någon speciellt så. Eller ja jag saknade ju oskar när han var i umeå, sen saknar
jag ju alltid de som ja en gång höll nära som inte längre finns kvar
Största misstaget?
Vet inte. Gör väl bara småmisstag hela tiden så jag kan inte riktigt peka ut nått
Hur många hade du sex med?
1
Tror du att 2012 kommer bli bättre?
Man hoppas ju alltid på det bästa :)
Vad gjorde dig riktigt glad iår?
Oskar, mina vänner, familjen & min tatuering ;D

Hur många kysste du?
1
Har du några löften inför 2012?
Nej, inte än iallafall :)
Har du haft ett förhållande år 2011?
Ja
Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Inget speciellt. Har nästan totalt slutat använda jeans, älskar stora stickade koftor!
Vart reste du nånstans?
Turkiet
Vad ser du mest frammemot år 2012?
Börja leva!


TAKE A BREATH, TAKE IT DEEP

Har varit och simmat med sandra. Hur skönt som helst var det men är helt slut i kroppen nu känner jag. Så ingen långis med Nils idag ;) Annars så har ganska fullt upp just nu. Eller inte bara ganska, mycket! Det är uppgift på uppgift, redovisning på redovisning. Nu ska jag roa mig med att träna på mitt svenska b nationella tal. Och på torsdag så har vi pa-redovisningen för 1orna och 2orna. Inte sådär jättekul, men nu är det ju bara 1 och en halv skolvecka kvar så det ska jag nog klara av. Förhoppningsvis ;) Förutom allt i skolan så är det ganska som vanligt. Har en julklapp kvar och jag vet vad jag ska köpa så ingen panik över det. Nyårsklänningen är också kirrad så ingen typiskt vad-fan-ska-jag-ha-på-mig-på-nyår hysteri.Så det känns skönt hihi! Ne nu måste jag återgå till att vara en duktig tjej, så vi hörs pusss

HEEEY GOOD LOCKIN'


18-ÅRS FIRANDE

Hade sjukt roligt igår! Började med go mat på park, sen föra hos emelie och sist hottan. Allt var perfekt utom att
en jävla kille på dansgolve klev på min fot hela jävla tiden, å precis på samma ställe på foten också så jag är gode blå idag. Menmen, hade jätte kul så tack alla mina fina vänner!!

18 ÅR IDAG

Ha en underbar dag sassaa!! ♥ Och i helgen ska vi sup som aldrig förr ;)

BAKET

så nu dra vi julefika hos mig nån kväll brudar!!

OFRIVILLIG SOVMORGON

Började egentligen för ca 3 minuter sen men när gamdieseln inte startar och man inser att man ändå inte hinner i tid är det lika bra att invänta nästa lektion. Ifall inte Camilla drar ut på utvecklingstörningskursen idag så blir dagen förhoppningsvis inte allt för lång.. Vilket skulle vara ganska skönt ;) Annars så vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut, ska va me Frida ett tag ikväll men sen vet jag som inte.  Kanske ska ta igen alla julkalenderavsnitt som jag missat? För jag ska se i år så är det bara ;)

DET BÖRJAR VÄNDA

Fick latmask idag så jag stannade hemma, men kan inte riktigt säga att jag har dåligt samvete när jag spenderat min dag med etikuppgiften och svenska talet. Försökte mig även på boken 'bränt barn' men jag kan säga att jag hann 20 sidor när jag insåg att det inte var något för mig, så den rekomenderas ej! Ikväll ska vi fara och kika på ett hus i knaften(inte till oss då), så det blir spännande. Det händer så himla mycket nu, så himla många bra grejer! :)


www.bangerhead.se

Massor av bra priser på hud&hårvård, smink, parfym + att det är fri frakt hela december :) Så in å kik!
https://www.bangerhead.se/

I'M DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

Ikväll ska jag och mamma koka knäck, baka nå julkakor och slå in julklappar. Snacka om mysigt!! Nu när snön ÄNTLIGEN kommit så har man ju fått in lite julkänslor också. så jag säg bara, fortsätt snöa förfan ;)


FULLT UPP

Efter en riktigt lugn fredag föjldes av en inte så lugn lördag. Väckarklockan var ställd på 7, japp ni såg rätt. Då klev vi upp och duscha och fika sen bar det iväg till umeå. På grund av halkan så körde vi rätt lugnt men vi var framme i god tid så vi hann fara till lägenheten innan stan. I lägenheten packade vi för fullt och lasta in i lilltoyan, så nu känns det inte så overkligt längre. Han kommer hem till mig♥



Iallafall, så när vi tog det vi kunde där så åt vi en snabb lunch på subban, MMMMMMMMM, så var det bara att bege sig ut i julruschen för att försöka göra bort alla julklappar. Och det gick faktiskt jättebra, har bara 2 kvar och det känns som att vi köpt bra grejer :) Men kontot där emot, de kanske inte är lika fulla som påsarna våra men julen handlar väl om att ge ;) ellerhur? Idag så har vi firat Helena (oskars brors tjej) nästan hela dagen, och när vi kom hem så satt vi direkt igång med att packa in Oskars alla grejer, sätta ihop en garderob, sortera och så vidare. Med andra ord så har det varit fullt upp! Men ikväll får jag hoppas på en lugn kväll! ;)

GILLAGILLAGILLA

Gud vad skönt att det äntligen är fredag, som jag har längtat!! Fredagar efter skolan brukar det ju betyda soffläge och simpsons men inte idag inte. Gick ut på världens skönaste och kanske längsta promenad så nu är jag helt slut i kroppen. Nu ska jag chilla gunilla enda tills imorgon för då bli det julklapps shopping i umeå. möhöhöh

TORSDAG

eftersom inga bra tips rullade in få ni nöja er med det gamla..
(och nej, videoinlägg kommer INTE på fråga)
helt underbart att sluta vid ett idag. Synd bara att man ALLTID ska fastna vid datorn, för jag har prov imorgon så jag måste plugga till det. Och plugga andra saker. Men det ska jag ta tag i nu än fast det känns jävligt jävla jobbigt. Ikväll är det bandy, veckans höjdpunkt wiho
"Ser det ut som jag behöver träna eller? Ha ni sett min kropp?!"

RSS 2.0